– Jeg syns det er viktig å kunne identifisere seg med arbeidsplassen sin, og det ser jeg fram til, sier Johanne Skaatun, som er klar for B17.

B17 plukker opp lokalt talent

Byrået styrker ledergruppen med Johanne Skaatun, som kommer fra Micro Matic.

Publisert

– Vi er så heldige å få på plass askerbøringen Johanne Skaatun som leder for operasjon hos oss, sier sier dalig leder i B17, Ulf Kvalvik, i en pressemelding.

Skaatun er født og oppvokst i Asker og har bred erfaring fra det lokale næringslivet etter å ha jobbet i regionen i hele karrieren. Hun kommer sist fra Micro Matic, hvor hun har jobbet som digital markedsfører.

– Johanne tar med bred markedskompetanse etter å ha gjort mye inhouse for et stort selskap som Micro Matic, og i tillegg har hun solid prosjektledelseserfaring. Vi har etter en lang prosess fått på plass en ressurs med sterk faglig markedsføringskompetanse, som både kan heve oss som organisasjon, men også styrke annonseproduktene våre sammen med annonseringsansvarlig.

Identifiserer seg med B17

Skaatun har en bachelor i markedsføring- og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania. I B17, tiltrer hun rollen som leder for operasjon og prosjektleder. Hun skal jobbe aktivt med byråets kunder og lede kundeteamene gjennom utviklingsprosjekter. I tillegg til å bidra med en strategisk tilnærming til utviklingen. Hun ser fram til å kunne være med på den videre reisen vi som byrå skal på.

– Helt overordnet var det som trigget en kombinasjon av engasjerte og kule folk som åpenbart kan faget, og den strategiske tilnærmingen til byråverden! Jeg syns det er viktig å kunne identifisere seg med arbeidsplassen sin, og det ser jeg fram til, sier Skaatun.

Står på «egne bein»

B17 har sitt utspring fra lokalavisen Asker og Bærum Budstikke, og ble etablert i 2018 for å tilby lokale annonsører et bredere utvalg av digitale tjenester. Fra og med 2022 har de ansatte tatt over eierskapet av B17.

– Å styrke den lokale tilstedeværelsen er viktig for oss og etter første år på «egne bein», er vi utrolige heldige som får på plass en som har Asker så tett til brystet sitt. Johanne er en selverklært lokalpatriot som i likhet med oss, mener vi burde bli flinkere til å benytte oss av lokale leverandører og tjenester som finnes i regionen, sier Kvalvik.


Powered by Labrador CMS