– Jeg ser frem til å overta stafettpinnen etter Elise, og gleder meg til å lede denne gjengen, sier Askild Meltvik.
– Jeg ser frem til å overta stafettpinnen etter Elise, og gleder meg til å lede denne gjengen, sier Askild Meltvik.

Askild Meltvik ny leder i Haltenbanken

Elise Sæle Dahle gir seg etter 16 år i sjefsstolen.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg ser frem til å overta stafettpinnen etter Elise, og gleder meg til å lede denne gjengen. Fokuset vårt fremover vil være å designe grønnere digitale-og fysiske opplevelser som er bærekraftige for folk, for lommeboken og for planeten, sier Meltvik i en pressemelding.

Han sier de vil være en pådriver for det grønne skiftet.

Skal utfordre kundene

– Dette vil vi også utfordre kundene våre på, samt samarbeidspartnere og leverandører, sier han.

Meltvik har vært partner, rådgiver og designer i Haltenbanken siden 2017, og har tidligere ledererfaring fra byrå, som gründer i eget selskap, og i Haltenbanken. Med seg har han partner og kreativ leder Sissel Falch, som også har ansvaret for selskapets strategiske bærekraftsrådgivning.

Siden Sæle Dahle gründet selskapet i 2005 har Haltenbanken vokst fra to til 14 ansatte. Haltenbanken har levert overskudd i alle driftsår, og omsetningen i 2020 var på 20 millioner kroner.

– Det er med stor entusiasme og trygghet at jeg overlater styringen til mine to partnere. Jeg er så stolt over alt vi har fått til sammen, og gleder meg til å se hvilke resultater de dyktige rådgiverne og designerne i Haltenbanken kommer til å levere i årene som kommer, sier Sæle Dahle i pressemeldingen.

Skal over i ny rolle

Elise Sæle Dahle skal over i en ny rolle der hun skal arbeide med systemisk innovasjon, og lede et nytt prosjekt på tvers av blå og grønn bioøkonomi i næringsklyngene. Prosjektet er et samarbeid mellom NCE Heidner Biocluster, NCE Seafood Innovation, NCE Blue Legasea og Biotech North.

Powered by Labrador CMS