Henrik Brekke er ny markedsanalytiker i Aspelin Ramm

Aspelin Ramm har ansatt markedsanalytiker

Eiendomsutvikleren har hentet inn Henrik Brekke fra Oslo Areal.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg trives godt i rollen som markedsanalytiker og ble derfor veldig glad da denne muligheten dukket opp. Aspelin Ramm er et selskap jeg har et meget bra inntrykk av gjennom mange ulike kanaler, og jeg gleder meg til å ta fatt på spennende og varierte oppgaver i tiden fremover, sier Henrik Brekke i en pressemelding fredag.

Brekke startet tirsdag og kom fra stillingen som markedsanalytiker i Oslo Areal. Han går inn i samme stilling i Aspelin Ramm.

– Tverrfaglig og spennende bakgrunn

– Det er stor aktivitet og vi ser mange spennende muligheter og trender i eiendomsmarkedet fremover. Ansettelsen av Henrik som markedsanalytiker vil bidra til å styrke kapasiteten og gi oss en enda bedre forståelse og innsikt i markedet, sier direktør for marked og drift, Mona Aarebrot.

Brekke har vært innom landskapsarkitektur før han tok en bachelor i økonomi og administrasjon på NMBU i Ås, etter det tok han en mastergrad i økonomi ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

Han startet sin karriere som finansjournalist og gikk videre til forretningsadvokatfirmaet Wiersholm som klientutvikler, der han blant annet jobbet med markedsanalyse. Brekke begynte i Oslo Areal som markedsanalytiker i 2021.

– Henrik har en tverrfaglig og spennende bakgrunn, samtidig som han har god innsikt i bransjen, så vi er veldig glade for å ha han med på laget, sier Aarebrot.

Powered by Labrador CMS