Årets digitaliseringsleder Community 2021 Trondheim
Årets digitaliseringsleder Community 2021 Trondheim

Kristin Skogen Lund er kåret til årets digitale leder: – Hun forstår kraften i digital kommunikasjon

Publisert Sist oppdatert

– Under pandemien har også Skogen Lund utvist godt digitalt lederskap gjennom å gå foran, vise vei, kommunisere mye og ofte, og ved å ta i bruk nye kanaler. Hun forstår kraften i digital kommunikasjon.

Det sier Ole Petter Saxrud, administrerende direktør i Atea Norge.

Kristin Skogen Lund, konsernsjef i Schibsted, er kåret til Årets digitaliseringsleder 2021 under Atea Community – Norges største teknologikonferanse – i Trondheim.

Det melder Atea selv i en pressemelding, mandag.

– Kristin Skogen Lund går foran og viser vei i det teknologiske landskapet. Hun leder et selskap med lang historie, men har valgt å ikke bli «fat and lazy» – som alltid er en fare for etablerte virksomheter, Saxrud.

Han drar fram at Skogen Lund og Schibsted utfordrer egne forretningsområder, beveger seg inn i nye bransjer, jobber systematisk med å bli datadrevet, og er i ferd med å bli en kompetansehub for innovasjon innenfor sin bransje.

Vinneren selv ble meget glad for prisen.

– Jeg anser dette for en pris til hele Schibsted og ikke minst til hele konsernledelsen. Vi leder nemlig dette som et sterkt kollektiv og vi hadde aldri fått til det vi gjør uten den samlede kraften i teamet. Så på vegne av oss alle – tusen, tusen takk! Dette var en veldig motiverende og hyggelig anerkjennelse å få, sier Kristin Skogen Lund.

Øvrige finalister var Catherine Janson, IT-direktør i Politiets IKT-tjenester, Sverre Rossebø, IT-direktør i Sjøfartsdirektoratet og Per Helge R. Devold, CMO i MMC First Process As.

Powered by Labrador CMS