Jeg kommer til en arbeidsplass som våger å tenke
 utenfor boksen og tør å være annerledes. De er rett og slett veldig langt fremme i skoa, og vokser raskt. Å få ta del i denne reisen er en no-brainer for meg. Mats Muri Løberg
– Jeg kommer til en arbeidsplass som våger å tenke utenfor boksen og tør å være annerledes. De er rett og slett veldig langt fremme i skoa, og vokser raskt. Å få ta del i denne reisen er en no-brainer for meg.

Mats Muri Løberg hopper fra reklame til havbruk

Publisert

– Jeg hadde sett Mats før fra tiden jeg jobbet innen kommunikasjonsbransjen, og visste han kunne sette OptoScale på kartet. Jeg skrev umiddelbart til CEO Sven Kolstø: «Vi har fått ei stjerne i søkerbunken!», skriver produktsjef Audhild Blomsø i OptoScale i en pressemelding.

De har nå ansatt Mats Muri Løberg som markedsfører. 

Løberg var markedssjef i HvabeHager i litt over ett år, før det var han CMO i EYD i seks måneder og før det igjen rådgiver i HK Link.

Men nå er det altså havbruk som er greia.

– Utfordringen hos de fleste merkevarene i dag er å jobbe med kommunikasjon som både er tydelig og lett identifiserbar. Jeg har lært å kjenne OptoScale som et hardtarbeidende og pålitelig selskap, som samtidig har glimt i øyet. Dette er en kombinasjon som legger føringer for mye deilig kommunikasjon i tiden som kommer, sier Løberg selv i pressemeldingen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS