Kort tid etter at PR- og kommunikasjonsbyrået meldte om rekordomsetning og svært gode resultater for 2020 kommer nyheten om ansettelsen av fire nye til kontorene i Wergelandsveien.

Digital kvartett til Nucleus

Kort tid etter at PR- og kommunikasjonsbyrået meldte om rekordomsetning og svært gode resultater for 2020 kommer nyheten om ansettelsen av fire nye til kontorene i Wergelandsveien.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Mange av prosjektene vi leverer på nå krever omfattende leveranser innenfor annonsering, webutvikling og digital design, og derfor har vi ansatt både gode rådgivere og produsenter til å møte disse økende behovene, sier leder for innhold, kreativitet og annonsering Kyrre Edquist- Hansen i en pressemelding.

Først inn døren kom digital designer Elisabeth V. Brennum som kommer fra samme stilling i SMFB. Hun har blant annet jobbet med kunder som IKEA og Circle-K tidligere. Videre starter Chris André Eliassen i rollen som fagansvarlig for design og webutvikling og Thomas Holm som fagansvarlig for annonsering. I tillegg starter digitalrådgiver Bjørn Granlund.

– Jeg gleder meg stort til å utvikle arbeidet innenfor digitalt design og webutvikling i Nucleus, sier Chris Eliassen i pressemeldingen.

Det siste året har omsetningen på annonsering økt med flere hundre prosent, først og fremst på grunn av økning på områdene betalt søk og sosiale medier. I tillegg opplever byrået økende behov for å levere på tradisjonelle kanaler som TV, radio og utendørs.

For å løse etterspørselen kommer Thomas Holm inn som fagansvarlig for annonsering, og Bjørn Granlund inn som medierådgiver. Begge har lang erfaring fra medie- og byråbransjen. Thomas har erfaring fra Schibsted – og har de siste årene gründet byrået B17. Bjørn på sin side har jobbet i blant annet Starcom og XXL.

Byrålederen er storfornøyd med ansettelsene.

– Det er gøy å se at vi kan tiltrekke oss så spennende og gode kandidater til byrået. Erfaring, stå-på-vilje og engasjement er det som best karakteriserer våre nye kollegaer, sier byråleder Axel Revheim i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS