Foran fra venstre: Charlotte Pedersen, direktør for NEXT, Gaute Tyssebotn, Utviklingsredaktør i Klikk. Bak: Kjersti Myhre, redaktør for Hageliv & Uterom.
Foran fra venstre: Charlotte Pedersen, direktør for NEXT, Gaute Tyssebotn, Utviklingsredaktør i Klikk. Bak: Kjersti Myhre, redaktør for Hageliv & Uterom.

Story House Egmont etablerer felles innholdsenhet

Samtidig økes satsningen på nye inntekter med etableringen av NEXT.

Publisert

– Innholdet vi produserer er vår viktigste ressurs. Nå tar vi neste grep for å kunne møte våre lesere og brukerne på deres premisser og deres foretrukne kanaler. Vi skal gi dem tilgang til dette «gullet», når de vil og hvor de vil, både på print og digitalt. Derfor samler vi alle kreative krefter i Klikk, Flipp samt alle ukeblader og magasiner i en og samme enhet. Den nye innholdsenheten skal ledes av Axel Walø, forteller Nina Vesterby, administrerende direktør i Story House Egmont i en pressemelding.

Større kreativ kraft

Gaute Tyssebotn er Utviklingsredaktør i Klikk, og ser store muligheter for hele Story House Egmont med den nye innholdsenheten.

- Story House Egmont har de siste årene mer eller mindre snudd om på hele den digitale organisasjonen og hvordan vi jobber der, og fått virkelig god fart. For å dra ut synergier og fortsatt vokse, både digitalt og med nye satsninger på print de neste årene, er dette derfor et naturlig tidspunkt for oss i Story House Egmont å samle kreftene, sier Tyssebotn.

Nye inntekter

I tillegg til å samle kreative krefter i egen enhet, etablerer Story House Egmont en ny avdeling som skal utvide mediehusets produktportefølje.

Ifølge Charlotte Pedersen, direktør for NEXT, rettes søkelyset på kundeverdi. Hvordan kan NEXT hjelpe lesere og brukere til å løse behov og utfordringer i hverdagen. Basert på innsikt, markedstilpasning, evaluering og eventuell mulighet for skalering, vurderer de fortløpende potensialet i prosjektene. Det er allerede flere lanseringer og oppkjøp i pipeline.

– Konseptene vi skal jobbe med i NEXT må ha et potensiale til å bli nye inntektsben i Story House Egmont, forteller Pedersen.

Viktige skritt

Målet er å skape kundeverdi og nye inntekter, og sikre at vi også i fremtiden står støtt som mediehus med flere forretningsområder, forklarer Vesterby.

– NEXT blir et viktig satsningsområde, og skal bidra til å bygge morgendagens Story House Egmont. Gjennom et samlet, sterkt redaksjonelt miljø, og et kompetent team i NEXT, skal vi jobbe frem og teste ut nye produkter og tjenester. Det er viktig for oss å skape større digitale inntekter, og da må det settes øverst på prioriteringslisten. Men vi tror ikke bare på digital innovasjon. Vi tror også på innovasjon innen print. Med kreativ kraft i alle kanaler, både redaksjonelt og kommersielt, er vi godt rustet for å beholde rollen som premissleverandør for innhold og tjenester til våre kunder og brukere, avslutter administrerende direktør Nina Vesterby.

Powered by Labrador CMS