Axel Walø kommer fra rollen som produksjonsdirektør, og ser frem til å lede den nye innholdsenheten i Story House Egmont.
Axel Walø kommer fra rollen som produksjonsdirektør, og ser frem til å lede den nye innholdsenheten i Story House Egmont.

Axel Walø skal lede ny innholds­enhet i Story House Egmont

Axel Walø kommer fra rollen som produksjonsdirektør, og har vært en del av ledergruppen i Story House Egmont siden 2006.

Publisert

– Jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med landets skarpeste historiefortellere, bladmakere og digitale hoder, sier Axel Walø i en pressemelding.

Han går inn i rollen som ansvarlig redaktør/direktør for den nye innholdsavdelingen i Story House Egmont fra 1. mai 2022.

Axel Walø kommer fra rollen som produksjonsdirektør, og har vært en del av ledergruppen i Story House Egmont siden 2006. Han har også bakgrunn fra NTB, som nyhetssjef og nyhetsredaktør.

Øke tempoet

– Når vi nå samler kraften fra print og digital i én felles avdeling, er det for å treffe enda bredere med innholdet vårt – i alle kanaler, forteller han.

Walø forteller de trenger å øke tempoet i den digitale overgangen, og at de derfor gjør vi nå disse interne forbedringene. Han har prioriteringslisten klar.

– Noe av det første vi skal gjøre er å fjerne flaskehalser i uttaket av innhold i de ulike kanalene. Folk skal finne innholdet vårt der de er, uansett hvor. Vi gjør også forbedringer for å øke utviklingstakten, både innenfor print og digital.

Svært fornøyd

Administrerende direktør, Nina Vesterby er svært fornøyd med å få Walø inn i en så strategisk viktig rolle.

– Axel har vært en viktig nøkkelperson i Story House Egmont i mange år, og har bekledd flere ulike sentrale roller i organisasjonen. Han har lang redaksjonell fartstid, både som journalist, redaktør, sjefredaktør og ansvarlig redaktør, både for digitale og analoge merkevarer. Ved siden av et sterkt redaksjonelt hode, har han også en breddeforståelse som er viktig når vi nå skal ta enda større digitale steg, sier hun.

Powered by Labrador CMS