Ida Pernille Hatlebrekke skal styrke Møller Mobility Groups arbeid med kommunikasjon og bærekraft.
Ida Pernille Hatlebrekke skal styrke Møller Mobility Groups arbeid med kommunikasjon og bærekraft.

Ida skal lede kommunikasjon- og bærekraftsarbeidet i Møller

Ida Pernille Hatlebrekke skal styrke Møller Mobility Groups arbeid med kommunikasjon og bærekraft.

Publisert

– For meg er det helt avgjørende at en virksomhet har mer enn bare gode intensjoner i arbeidet med bærekraft. Møller Mobility Group har en verdiarv der ansvarlighet for samfunn, miljø og medarbeidere alltid har stått sentralt. Dette betyr for meg at man har et unikt springbrett for å jobbe strategisk med tiltak og initiativer som kutter utslipp, tar vare på ressursene og sikrer fremtidig lønnsomhet i prosessen, sier Ida Pernille Hatlebrekke i en pressemelding.

Hun er nå ansatt i en nyopprettet stilling som leder for Klima & Miljø i Møller Mobility Groups.

Hatlebrekke er utdannet i internasjonal politikk fra Northeastern University i Boston. Hun har også jobber ikommunikasjonsbyrået Trigger.

I 2018 startet hun FOLK Oslo- et nettverk av 160 medlemmer og 15 partnere fra offentlig og privat sektor med formål om å drive frem nye løsninger og samarbeid i tråd med FNs 17 bærekraftsmål. Siden har hun blant annet vært Chief Commercial & Sustainability Officer i selskapet Looping. I 2020 ble hun kåret til en av DNs 30 ledestjerner under 30.

Konserndirektør Bærekraft og Kommunikasjon, Paul Hegna, er svært glad for at Ida Pernille Hatlebrekke nå skal være med på å løfte konsernet videre i en bærekraftig retning.

– Møller Mobility Group iverksatte en ny konsernstrategi i 2021. Den skal styrke vår posisjon og ta oss til en mer bærekraftig fremtid. Bærekraft skal være vår fremtidskraft. Sammen med en fremoverlent organisasjon og en offensiv fabrikk som satser for fullt på nullutslipp-biler, er vi beredt til å møte markedets og samfunnets forventninger. Vår nye strategi knytter sammen folk, forretning – og bærekraft, sier Hegna i samme melding.

Hun starter i den nye jobben 1. juni.

Powered by Labrador CMS