Tya Amelia (f.v), er ny Design Director i Bold.

Bold Scandinavia har hentet Tya Amelia fra Bakken & Bæck

Blir ny Design Director.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

— Bold en spennende ny utfordring, og det er viktig for meg å stadig lære noe nytt. Bolds lidenskap og visjon for merkevarebygging inspirerer meg. Jeg ser virkelig fram til å dele min erfaring og lære enda mer av Bold, sier Tya.

Hun kommer fra stillingen som Design Lead i Bakken & Bæck hvor hun startet Brand Design-avdelingen, og har de siste årene jobbet på store identitet og branding prosjekter.

I design- og merkevarebyrået Bold Scandinavia, vil hun tre inn i rollen som Design Director, opplyses i en pressemelding.

Vil styrke Bold ytterligere

— Tya har en solid og spennende bakgrunn, er nysgjerrig av natur og ikke minst en dyktig designer. Med Tya på laget får vi en svært erfaren designer som vil være en viktig ressurs når vi vokser og for Bold sin retning videre, sier en stolt byråleder Tine Moe Løvberg, og legger til:

– Hennes faglige tyngde og vinnende vesen er noe som både våre kunder, og vi i Bold kommer til å nyte godt av.

Tya er opprinnelig fra Jakarta hvor hun har jobbet som grafisk designer og Art Director, i tillegg til sin erfaring fra India og Singapore har hun også vært flere år i Bleed.

— Vi har høye ambisjoner for Bold, og å ansette Tya er et bevis på dette. Hun er inkluderende og selvsikker i sitt arbeide, og har designkompetanse i verdensklasse. Dette vil styrke vår interne kultur, de kreative prosessene og våre leveranser ytterligere, sier kreativ leder Roar Sager.

Powered by Labrador CMS