Sykollektivet fÆbrik består av Ingrid Vik Lysne, Jenny Skavlan, Mari Nordén og Ingrid Bergtun.
Sykollektivet fÆbrik består av Ingrid Vik Lysne, Jenny Skavlan, Mari Nordén og Ingrid Bergtun.

Sykollektivet fÆbrik inngår samarbeid med Bauer Media

– En sterk og troverdig merkevare som vil være gunstig for annonsører å bli assosiert med, sier kreativ podkastrådgiver i Bauer Media.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ønsker å gjøre fÆbrik-universet komplett. Vi har mye mer på hjertet enn det som kommer fram i de andre kanalene våre, sier Jenny Skavlan i en pressemelding.

Sykollektivet fÆbrik, med Jenny Skavlan, Ingrid Vik Lysne, Mari Norden og Ingrid Bergtun, går sammen med Bauer Media og lanserer podkasten fÆb mandag 2. mai.

fÆbrik ønsker å inspirere til gjenbruk og redesign.

– Det er det vi brenner for. Gjenbruk, bærekraft, smarte forbrukervalg, men vi er jo mye mer enn det som mennesker. Disse tingene vil nok tyte fram i podkasten også, men først og fremst er det et sted hvor lytterne kan komme enda mer inn i hodene våre, og vi i hverandres, sier Mari Nordén.

Vil berike podkastporteføljen

Ingrid Bergtun tror følgerne deres vil sette pris på å komme tettere på dem.

– Alt skal gå så fort ellers, alt vi ser i sosiale medier er så spisset og konsentrert. Men med en podkast har vi mulighet til å snakke litt lenger om ting som opptar oss.

– Og det er faktisk veldig mye rart som opptar oss. For eksempel at jenter skal tørre å si ifra mer, sier Ingrid Vik Lysne.

Podkastsjef i Bauer Media, Øystein Weibell, er veldig fornøyd med samarbeidet de har inngått med fÆbrik.

– Vi i Bauer Media er utrolig stolte over å gå inn i podkastsamarbeid med den herlige fÆbrik-gjengen! De er ærlige, smarte og energiske, samtidig som de tar med seg en god klump med deilig og godt humør. Dette er en underholdende og engasjerende podkast vi mener det er godt marked for.

Henriette Seljom er ny kreativ podkastrådgiver i Bauer Media og er ikke i tvil om at dette er et attraktivt produkt for de riktige annonsørene:

– Dette tilskuddet vil virkelig berike podkastporteføljen til Bauer Media. fÆbrik er en sterk og troverdig merkevare som vil være gunstig for annonsører å bli assosiert med.

Powered by Labrador CMS