– Jobben min er å se muligheter for annonsører, her er det bare kreativiteten som stopper oss, forteller Henriette Sire Seljom
– Jobben min er å se muligheter for annonsører, her er det bare kreativiteten som stopper oss, forteller Henriette Sire Seljom

Henriette skal utvikle og utforske lyd og podkast i Bauer Media

– Det har lenge vært en drøm å jobbe mer med podkast. Jeg er nysgjerrig på lyd, og det ser vi også at nordmenn er.

Publisert

Denne måneden begynte Henriette Sire Seljom i Bauer Media som kreativ podkastrådgiver.

– Det unike med Bauer Media er at vi er rågode på kvalitetslyd. Jobben min er å se muligheter for annonsører, her er det bare kreativiteten som stopper oss, forteller Seljom til KOM24.

Skiller seg ut med lyd og podkast

Sammen med nye og eksisterende samarbeidspartnere skal hun se på kreative konsepter og ulike podkastløsninger.

Seljom har blant annet tidligere jobbet i Schibsted Brand Studio/ Schibsted Partnerstudio som kommersiell rådgiver de siste drøye fem årene.

–Det har lenge vært en drøm å jobbe mer med podkast. Jeg er nysgjerrig på lyd, og det ser vi også at nordmenn er. Vi befinner oss høyt på listen over podkastlyttere i verden, så her er det absolutt stort potensial å jobbe videre med.

Hun mener bestemt at ved å inkludere lyd og podkast i mediemiksen vil merkevarene i en troverdig kontekst skille seg ut på en unik måte.

–Det er viktig å tenke lytter og innhold først. Annonsører er eksperter på sitt innhold, og vi vet hvordan vi skal få dette fram på best mulig måte til lytterne våre. Og det som kanskje er det viktigste å huske på er hva får jeg igjen som lytter av å høre på dette? Hvilken verdi har dette for meg? Har vi dette på plass vil det skape en god assosiasjon til merkevaren, samt økt troverdighet hos lytteren.

– Et riktig valg

Seljom skal jobbe med alle podkastene til Bauer Media, men vil prioritere de største i første omgang.

– I utgangspunktet skal jeg jobbe med alle våre 30 aktive podkaster, med fokus på de største podkastene først. I tillegg er vi i dialog med produksjonsmiljøene om nye podkastkonsepter vi har stor tro på.

Hun vil bidra med å påvirke utformingen av konseptene med tanke på videre kommersielt samarbeid.

– Og det er noe jeg gleder meg stort til. Det å få muligheten til å utvikle og utforske lyd og podkast i Bauer Media er en stor del av hvorfor jeg takket ja til denne stillingen. Og etter bare noen uker merker jeg at dette er et riktig valg for meg. Jeg har blitt tatt godt imot av alle, og jeg gleder meg veldig til fortsettelsen.

Powered by Labrador CMS