– Nå får millioner av nye fans i Norden tilgang til Storbritannias mest etablerte underholdningsnavn og stjerner gjennom BritBox, sier Reemah Sakaan.
– Nå får millioner av nye fans i Norden tilgang til Storbritannias mest etablerte underholdningsnavn og stjerner gjennom BritBox, sier Reemah Sakaan.

BritBox lanseres i Norden

Om en uke er den britiske streamingverden tilgjengelig i de nordiske landene.

Publisert

BritBox er en streamingtjeneste som tilbyr en omfattende samling av britisk underholdning, og er et samarbeid mellom de britiske TV-selskapene BBC og ITV.

Streamingtjenesten er tilgjengelig gjennom TV 2 Play i Norge.

Torsdag, om en uke lanseres BritBox International i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Finnes i åtte land

– Ferske originaltitler, i tillegg til det brede tilbudet innen flere sjangrer og gode TV-klassikere, er en kraftfull kombinasjon som har bidratt til at BritBox nå har mer enn 2,5 millioner abonnenter verden over. Nå får millioner av nye fans i Norden tilgang til Storbritannias mest etablerte underholdningsnavn og stjerner gjennom BritBox, sier Reemah Sakaan, BritBox International CEO, i en pressemelding torsdag.

Lanseringen betyr at tusenvis av timer med britisk innhold, kritikerroste BritBox Originals, eksklusive nye serier og et stort tilbud av TV-klassikere, vil være tilgjengelig for norske seere.

Med lansering i Norden utvider streamingselskapet sin internasjonale tilstedeværelse til åtte land, som inkluderer USA, Canada, Australia og Sør-Afrika.

Powered by Labrador CMS