Karoline Holmstrøm Ulateig og Thomas Strømstad har begge fått jobb i BCW Oslo.
Karoline Holmstrøm Ulateig og Thomas Strømstad har begge fått jobb i BCW Oslo.

BCW med tre ansettelser

Det strategiske kommunikasjonsbyrået BCW Oslo har nylig styrket laget.

Publisert

– Vi er svært glade for å ha Thomas, Karoline og Fredrik med oss på laget. De tar med spisskompetanse og ung giv, som gir oss et fortrinn og enda bedre forutsetninger til å møte etterspørselen vi har fra våre kunder, sier CEO Kristian Sarastuen, som viser til at BCW de siste årene har vist til gode veksttall, i en pressemelding.

BCW har nå ansatt tre nye.

Fredrik Halsen har 8 år med politisk erfaring fra Høyre, har tidligere erfaring fra byrå og jobber nå særlig med myndighetskontakt, analyse og media.

– Det er veldig kult å bli en del av det faste laget her på huset. Jeg trives godt i BCW og synes det er spennende å kunne hjelpe kunder når de står ovenfor kompliserte politiske utfordringer, sier Halsen i pressemeldingen.

Karoline Holmstrøm Ulateig har tidligere jobbet med risikovurdering hos Danske bank, og med PR-arbeid innen både kommersiell og ideell sektor.

Thomas Strømstad tar med erfaring fra Rasmussen Global, Anders Fogh Rasmussens politiske konsulenthus. Der jobbet han for internasjonale kunder i energi og finanssektoren, i tillegg til å gi råd til statlige aktører om geopolitiske utfordringer.

– Det å investere i menneskelige ressurser er viktig for en voksende virksomhet, og vi ser frem til å se hvordan våre nye ansatte vil bidra til å ta oss til neste nivå, avslutter Sarastuen.

Powered by Labrador CMS