Fredrik Vik (til venstre) og Kristian Sarastuen i BCW.
Fredrik Vik (til venstre) og Kristian Sarastuen i BCW.

Fredrik Vik tilbake i BCW

Fredrik Vik er tilbake i BCW etter to år i eiendomsbransjen.

Publisert

Fredrik Vik blir en sentral del av BCW-teamet i Oslo. Det skriver de i en pressemelding.

Nå kommer han fra eiendomsbransjen. Vik har også bakgrunn med kommunikasjonsutdanning fra Volda og som journalist. 

– Det er stor stas å kunne hente Fredrik tilbake på laget vårt. Det viser at vi gjør noe riktig når tidligere ansatte ønsker å komme «hjem igjen», sier CEO Kristian Sarastuen. 

Fredrik har de siste to årene jobbet i Heimstaden, hvor han har vært en del av det internasjonale kommunikasjonsteamet. Derfra tar han med seg kompetanse på selskapskommunikasjon fra et europeisk konsern.

– Jeg lærte mye i Heimstaden og trivdes godt, men nå gleder jeg meg til å komme tilbake igjen til BCW. Jeg synes Kristian har lagt spennende planer for byrået fremover og jeg hadde ingen tvil da jeg ble invitert tilbake, sier Fredrik. 

Vik har tidligere jobbet som rådgiver i BCW og kommer til å ha en sentral rolle i teamet fremover.

– Fredrik har fått dyp innsikt i selskapskommunikasjon i et internasjonalt konsern og denne kompetansen gleder vi oss til å bruke i arbeidet får kundene våre. Fredrik er en betrodd rådgiver som er svært pålitelig. Etterrettelighet, presisjon og at vi ekspederer utfordringer raskt er egenskaper som våre kunder verdsetter og i dette vil Fredrik levere på høyt nivå, sier Sarastuen, som også påpeker Viks erfaring med medietreninger.

– Analyse, medieråd og -kontakt er noe jeg har jobbet mye med og nå gleder jeg meg til å bistå kundene våre på disse feltene, avslutter Fredrik. 

Powered by Labrador CMS