Per Bjørkum tar med seg 30 års bransjeerfaring til GK.
Per Bjørkum tar med seg 30 års bransjeerfaring til GK.

Per Bjørkum gir seg i Leidar – går til Geelmuyden Kiese

Nok en senior går til GK.

Publisert Sist oppdatert

1. oktober begynner Per Bjørkum i GK som leder for Corporate-avdelingen med 10 ansatte. 

Det melder Geelmuyden Kiese i en pressemelding. 

Bjørkum kommer fra stillingen som daglig leder av kommunikasjonsbyrået Leidar Norway. 

– Jeg brenner for god kommunikasjon, rådgivning og salg. Jeg trives aller best når jeg løser krevende oppgaver sammen med dyktige kolleger. Det er i dette samspillet man leverer de aller beste jobbene, sier Bjørkum i pressemeldingen.

GK fortsetter dermed arbeidet med å tilknytte seg rådgivere med seniorkompetanse. 

GK, som har historie tilbake til 1989, er eid av Paritee og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm. 

– GK har klare vekstambisjoner i Norge, Sverige og Danmark. Vi skal tilby våre kunder både erfaring, kreativitet og betydelig gjennomføringskraft. Per Bjørkum har solid kommunikasjonserfaring fra næringsliv og finansmarkedet. Han vil lede et team med mange talenter innen faget. Vi gleder oss til å presentere Per for eksisterende og nye kunder, sier administrerende direktør Severin Roald i GK i pressemeldingen.

Før Bjørkum overtok lederansvaret for Leidar, var han kommunikasjonsdirektør og IR ansvarlig i børsnoterte Arcus. 

Han har også vært kommunikasjonsdirektør i børsnoterte NetCom (Telia). Før det var Bjørkum finansanalytiker, deretter journalist og redaktør i Reuters Norge. 

Bjørkum har også etablerte PR-byrået Trolltind Kommunikasjon, som var en del av oppstarten av First House.

Bjørkum er en av mange nye profiler i GK.

 Tidligere medisinsk direktør i Aleris, Naeem Zahid, PR-nestor og eks-GK-partner Rolf Nereng, og tidligere kommunikasjonsdirektør i Helsedirektoratet Stein-Gunnar Hansen Bondevik har alle nå base på GK-kontoret i Oslo. 

I GK blir Per Bjørkum også gjenforent med Bjørn Richard Johansen. Bjørkum og Johansen var de to første ansatte da First House ble etablert høsten 2009. Bjørn Richard Johansen startet i GK i juni i år. Han er kommersiell direktør i GK Gruppen, og rådgiver for styret i Paritee. 

Powered by Labrador CMS