Kristian Sarastuen har vært tretten år i BCW, nå bytter han arbeidsgiver.
Kristian Sarastuen har vært tretten år i BCW, nå bytter han arbeidsgiver.

Kristian Sarastuen forlater BCW – er ny partner i Zynk

Kommer fra stillingen som administrerende direktør i BCW Norge og blir den tredje nye partneren i Zynk på kort tid.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en nyhet vi har gledet oss til å dele, sier daglig leder og partner Guri Størvold i Zynk i en pressemelding.

Etter 13 år i BCW-systemet forlater nå Sarastuen byrået og går noen kvartal bort til Zynk.

– Du finner ikke mange i bransjen med så lang erfaring både som rådgiver og leder som Kristian. Vi er imponert over den snuoperasjonen BCW har vært gjennom de siste par årene, og vi vet at han er en betrodd rådgiver for en lang rekke ledende norske og internasjonale konsern og virksomheter på strategisk rådgivning, sier Størvold i pressemeldingen. 

Kristian Sarastuen har ledet BCW Norge de siste fire årene, snudd byrået fra underskudd til solid overskudd og har jobbet med strategisk rådgivning og myndighetskontakt i 2O år. Han har også mange års erfaring som nyhetsjournalist. Sarastuen begynner i Zynk ved årsskiftet.

I løpet av 2023 har Zynk med denne rekrutteringen hentet inn tre nye partnere: I tillegg til Kristian kom Johan Wilskow fra Hill Knowlton i mars, mens Daniel Torkildsen Lea kommer fra Høyre 1. oktober.

– Vi styrker partnerskapet i Zynk som et direkte svar på hva markedet vil ha: Kundene våre etterspør mer strategisk rådgivning og mer erfaring og kompetanse. Da må vi hele tiden sørge for å ha partnere og rådgivere som kan gå rett inn som sparringspartnere for toppledere og styrer, sier partner og daglig leder Guri Størvold i Zynk.

Med ansettelsen av de tre nye partnerne i 2023 teller partnerskapet i Zynk syv personer.

– Vi gikk inn i dette året med en plan om å åpne opp og invitere nye folk inn i å bygge Zynk videre, og den planen leverer vi på nå. 

Powered by Labrador CMS