Umar Ashraf skal fremover lede innholdsteamet til rådgivnings- og revisjonsselskapet BDO.

Umar Ashraf får lederstilling i BDO

Forlater Oslo universitetssykehus.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg har hatt gode samtaler gjennom mange intervjurunder med BDO, og ble betrygget på alle vis om at jeg skal til en arbeidsgiver som har høye ambisjoner på vegne av både sine kunder og medarbeidere, sier Umar Ashraf i en pressemelding.

Han går fra jobb ved Oslo universitetssykehus til BDO Norge hvor han fra høsten av blir leder for innholdsteamet i BDO, som består blant annet av digitale kommunikatører, innholdskreatører, og PR-ansvarlig.

Ashraf forteller at leder i Markeds- og kommunikasjonsavdelingen, Maria Fronth-Sagen var den som gjorde han sikker på at BDO er riktig match for han.

– Jeg har en god periode søkt meg til og ønsket meg mer kommunikasjonsfaglig lead på arbeidsoppgavene. Jeg trives med å utvikle meg innen ledelsesfaget og har i lang tid jobbet som lederstøtte og tett opp mot toppledelsen på mine siste arbeidsplasser. Maria er en type leder som jeg har stor tro på, og som jeg håper på å kunne ytterligere utvikle min ledelsesform under. Sånn sett kan du si at intervjurundene handlet mye om hvilke utviklingsmuligheter BDO kan tilby meg, samtidig som vi snakket en del om hva jeg kan bringe til dem, forteller han.

Ashraf har mange års kommunikasjonserfaring fra offentlig sektor, frivilligheten og organisasjonslivet. Han har tidligere jobbet for blant annet Statens vegvesen, Likestillings- og diskrimineringsombudet, NAV, og senest for Oslo universitetssykehus.

Powered by Labrador CMS