Vi kjenner alle en stolthet når vi ser Håndballgutta og Håndballjente briljere i mesterskap etter mesterskap, og at jeg nå skal være med å vise frem dette fra innsiden, er en fin tillitserklæring, sier Benedicte Watne Olsen.

Benedicte er ny SoMe-sjef i NHF – bytter fra fotball til håndball

Benedicte Watne Olsen er ansatt som ansvarlig for sosiale medier i Norges Håndballforbund – kommer fra samme stilling i Norges Fotballforbund.

Publisert

– Benedicte vet hva som fungerer og kreves i sosiale medier. Hun er strategisk og analytisk i sin tilnærming, i tillegg til at hun har bred erfaring fra å produsere innhold fra både topp- og breddeidrett, sier leder for medier og kommunikasjon i Norges Håndballforbund, Lars Hojem Kvam til Norges Håndballforbunds hjemmeside.

Benedicte Watne Olsen blir ansvarlig for sosiale medier i NHF, en rolle hun tiltrer 1. januar neste år. Hun kommer fra samme stilling i Norges Fotballforbund.

– Jeg er først og fremst stolt. Vi kjenner alle en stolthet når vi ser Håndballgutta og Håndballjente briljere i mesterskap etter mesterskap, og at jeg nå skal være med å vise fram dette fra innsiden, er en fin tillitserklæring, sier Olsen.

Hun har selv spilt håndball og drømt om landslagsspill, og gleder seg stort til å tre inn i den nye rollen om kort tid. Målet hennes er å gi følgerne innblikk i hverdagen til både breddehåndballen og landslagene for å bygge en bredere følgerskare.

Powered by Labrador CMS