Harm-Christian Tolden blir kommunikasjonsdirektør i Bergen kommune.

Han er ny kom-direktør i Bergen

Harm-Christian Tolden blir ny kommunikasjonsdirektør for Bergen kommune, ansatt ved Seksjon kommunikasjon i Byrådsleders avdeling.

Publisert

– Det er med stor ydmykhet jeg trer inn i stillingen etter Eva Hille. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle de dyktige medarbeiderne i seksjonen og bidra til å utvikle dette viktige arbeidet videre, sier Harm-Christian Tolden i en pressemelding.

Tolden har de siste 12 årene vært ansatt som kommunaldirektør i Bergen kommune. Han har hatt et bredt felt av ansvarsområder, som næring, kultur, idrett, frivillighet, tros- og livssynssamfunn, klima, landbruk, inkludering, mangfold, likestilling og arkiv.

Før han kom til Bergen kommune, var formidling og kommunikasjon en fellesnevner for hans arbeidserfaring, blant annet som direktør i Norsk publikumsutvikling, arbeid med Kulturby Bergen 2000 og som partner og daglig leder i kulturproduksjonsselskapet Unison AS.

Tolden vil fortsette som konstituert i stillingen som kommunaldirektør frem til hans etterfølger er på plass.

Dagens kommunikasjonsdirektør Eva Hille går etter 12 år over i en ny stilling fra 1. august. Den er i Seksjon for digital transformasjon, der hun skal jobbe som spesialrådgiver for digital inkludering.

– Dette er et viktig satsningsområde for kommunen nå som tjenestene blir mer og mer digitale, og et felt jeg har hatt lyst til å jobbe mer med lenge, sier Eva Hille.

Fra 1. august og frem til Tolden overtar, vil kommunikasjonsrådgiver Olaf Erlend Gundersen være konstituert i stillingen som kommunikasjonsdirektør for Bergen kommune. 

Gundersen har 20 års erfaring fra media og kommunikasjon og har blant annet vært kommunikasjonsdirektør ved Universitet i Bergen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS