Linn Halstensen kommer nå fra stillingen som salgs- og markedssjef for Fløyen, og trodde egentlig hun var ferdig med eventbransjen.

Linn Halstensen blir byråleder i Z Event Bergen

Z Event er et av Norges ledende eventselskaper, med kontorer i Oslo og Trondheim. Nå står Bergen for tur, og ved roret står den erfarne Bergens-entusiasten Linn Halstensen.

Publisert

Linn Halstensen flyttet hjem igjen til Bergen for tre år siden, etter å ha tilbrakt over 20 år i Oslo hvor hun jobbet for blant andre Gyro og PLAN-B. 

Hun kommer nå fra stillingen som salgs- og markedssjef for Fløyen, og hun trodde egentlig hun var ferdig med eventbransjen:

– Jeg har hatt en fantastisk arbeidsplass med den fineste utsikten i hele Bergen, og Fløyen vil alltid være mitt hjerte nær. Men da Z Event tok kontakt med planer om å satse i Bergen, ble det vanskelig å si nei, sier Halstensen i en pressemelding. 

En del av en større familie

Z Event er en del av det norske investeringsselskapet DSD Explore, som utvikler reiseliv og eventmarkedet, og investerer i lokalsamfunn. 

I porteføljen er også Fjord Travel Norway med hovedkontor i Bergen, som tilbyr reiser og opplevelser over hele Norge for besøkende fra hele verden.

Linn Halstensen og Thomas Strandskogen i Z Event.

Z Event Bergen og Fjord Travel Norway blir nå samboere, og Halstensen ser dette som en styrke:

– Jeg synes det er spennende å bli en del av et norsk selskap som bygger broer mellom bedrifts- og privatmarkedet. Det har ingen gjort før oss, og det har jeg lyst til å være med på.

Thomas Strandskogen er administrerende direktør i Z Event, og bekrefter dette:

– Bergen er en viktig destinasjon ikke bare for turister, men definitivt også for bedriftsmarkedet. Vi merker dette blant annet når vi nå etablerer en nasjonal DMC-satsing i Z Event (unike opplevelser for utenlandske bedriftskunder). Å få med Linn Halstensen på laget har vi drømt om lenge, og nå var tiden endelig inne.

Z Event Bergen er også på jakt etter en rådgiver med lidenskap for byen og erfaring fra eventbransjen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS