Even Roland Sollid holder seg i bilbransjen og går fra Tesla til Otto.
Even Roland Sollid holder seg i bilbransjen og går fra Tesla til Otto.

Even Roland Sollid går fra Tesla til bildelingstjenesten Otto

– Jeg skal se på hvordan vi kan treffe enda bedre i de målgruppene Otto har, og hvordan vi kan videreutvikle produktene og tjenestene.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har selv vært ivrig bildelingsbruker i mange år. For mange, særlig de som bor tett på andre, er bildeling en fantastisk måte å komme seg rundt i hverdagen. Man slipper å tenke på service, dekkskift, verditap, parkering, forsikring og en rekke andre problemstillinger som bileiere må forholde seg til, sier Even Roland Sollid.

Han kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Tesla, og begynte denne uken i rollen som CCO i Otto, en bildelingstjeneste fra Bertel O. Steen. Selskapet er konsernets strategiske satsing på delingsøkonomi og bærekraft.

Sollid får bredt ansvar for det kommersielle arbeidet til bildelingstjenesten.

– Nå gleder jeg meg til å jobbe sammen med Otto-teamet for å bidra til at flere får øynene opp for bildeling. Jeg skal se på hvordan vi kan treffe enda bedre i de målgruppene Otto har, og hvordan vi kan videreutvikle produktene og tjenestene.

I tillegg skal han jobbe med hvordan selskapet kan få på plass langsiktige samarbeid med bedrifter, offentlige aktører og andre.

– Jeg er takknemlig for den muligheten Otto og Bertel O. Steen har gitt meg, og gleder meg til å møte på jobb for å lære av det knallsterke teamet som allerede er i Otto. Samtidig tror jeg at jeg kan bidra med nyttig erfaring fra kommunikasjonsuniverset, legger Sollid til.

Daglig leder i Otto Martin Vik, er svært glad for signeringen av ny CCO.

– Jeg er utrolig glad for å få Even til oss i Otto. Han har en spennende bakgrunn og kompetanse som vi trenger for å jobbe mer målrettet med den kommersielle delen. Vi ser stadig økende interesse for våre tjenester, og har allerede rundet 30,000 registrerte brukere. Even får en viktig rolle i å utvikle produktporteføljen og salget av denne.

Denne saken ble først omtalt av Bilbransje24.

Powered by Labrador CMS