Ida Aalen vender tilbake til Netlife, denne gangen som styremedlem.
Ida Aalen og Beth Stensen

Ida Aalen vender tilbake til Netlife

Denne gangen som styremedlem.

Publisert

Aalen er godt kjent i Netlife etter å ha jobbet der i sju år. Nå driver hun eget selskap som produktcoach, etter å ha bygget opp video-startupen Confrere som ble solgt til det amerikanske selskapet Daily.

– De sju første årene av karrieren min var hos Netlife. Det var noen veldig lærerike år, men jeg husker også at jeg hadde mye sterke meninger om hvordan ting burde gjøres! Kanskje de hører mer på meg nå, nå som jeg er styremedlem, sier Aalen i en pressemelding fra Netlife.

Daglig leder i Netlife, Beth Stensen, er godt fornøyd med å ha sikret seg Aalen som nytt styremedlem.

– Ida var i sin tid en av våre aller dyktigste rådgivere og jeg er veldig glad for at hun fremdeles har et stort hjerte for selskapet. Nå har hun med seg solid produkt- og ledererfaring og med Ida ombord, styrker vi styret vårt både faglig og strategisk. Ida kan ekstremt mye og har en tydelig og sterk stemme. Hun er allerede i gang med å skape masse verdi for styret og for Netlife.

Styret i Netlife består nå av styreleder Einar Kirkebø (Posten), Jostein Magnussen (Netlife), Beth Stensen (Netlife), Anne-Merethe Pedersen (ansattrepresentant i Netlife) og Ida Aalen (Ida Aalen AS).

Powered by Labrador CMS