Hos Netlife er det god julestemning blant de nye, f.v. Kavian Braanaas, Katrine Ree Holmøy og Mathilde Weiby.

Netlife ansetter trio: – Jeg har vært avstandsforelsket i Netlife siden første møte

Henter fra Klassekampen og Antidiffer.

Publisert Sist oppdatert

Netlife har hentet inn to nye produktledere og en ny teknolog, som alle er på plass hos byrået på Youngstorget i Oslo.

Katrine Ree Holmøy har jobbet som utviklingsredaktør i Klassekampen og vært kunde av Netlife i flere år. Nå skal hun jobbe som prosjekt- og produktleder for Netlifes kunder.

– Jeg har vært avstandsforelsket i Netlife siden første møte i 2014 en gang. Hvis det er like morsomt å jobbe i Netlife som det har vært å jobbe med Netlife, er framtida lys, sier Ree Holmøy, i en pressemelding.

Kavian Braanaas har jobbet selvstendig med webutvikling, og er utdannet innen filosofi og kunst. Han tiltrer rollen som teknolog i Netlife.

Mathilde Weiby kommer fra jobben som tjenestedesigner og prosjektleder hos designbyrået AntiDiffer, og er hentet inn som produktleder.

– Jeg fikk tidlig øynene opp for Netlife i arbeidslivet, og jeg har vært nysgjerrig på byrået lenge. Jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med alle folka, og lære mye nytt og spennende, både faglig og sosialt. Dette tror jeg blir en utrolig morsom tid!, sier Weiby.

I Netlife skal de jobbe for kunder som spenner fra veldedige organisasjoner til store, etablerte virksomheter. Felles for alle er at de vil lage bedre tjenester for brukerne sine. Netlife hjelper dem med alt fra digitale tjenester, apper og nettsider til kundereiser, strategier og identitet.

– Vi er så fornøyde med å ha sikret oss disse kloke og fine folka på laget vårt. De er allerede godt i gang med å levere arbeid av høy kvalitet til kundene våre, sier daglig leder i Netlife, Beth Stensen.

Powered by Labrador CMS