– Motivasjonen er på topp, og jeg er veldig klar for å komme i gang, sier Silje Flo.

SpareBank 1 Østlandet henter ny markedssjef

Den nye markedssjefen kommer fra Gjensidige Forsikring.

Publisert

– Vi er svært glade for at Silje Flo valgte å takke ja til jobben som markedssjef hos oss, sier konserndirektør for innovasjon og forretningsutvikling i SpareBank 1 Østlandet, Dag-Arne Hoberg, i en pressemelding.

Silje Flo kommer fra stillingen som leder for Konsern CRM/Customer Experience i Gjensidige Forsikring, og tiltrer stillingen som markedssjef i SpareBank 1 Østlandet 5. juni.

– Flo har lang og bred erfaring fra markedsføring, merkevarebygging, salg og digitalforretningsutvikling fra ulike bransjer. Og hun har den kompetansen vi trenger for å styrke oss i digital markedsføring og CRM.

I tillegg til sin fartstid i Gjensidige, har Flo blant annet jobbet som salgs- og markedsdirektør ved Handelshøyskolen BI Executive. Hun har også erfaring fra digital forretningsutvikling og prosjektledelse i Storebrand Livsforsikring AS.

– Jeg gleder meg veldig til å starte i rollen som markedssjef. Det blir utrolig spennende å bidra til at SpareBank 1 Østlandet realiserer sin visjon og sine vekstambisjoner, sier Flo.

Hun legger til at det handler om å jobbe for at kundene skal lykkes.

– Jeg ser fram til å bidra med min kompetanse og erfaring og ikke minst til å bli kjent med mine nye kollegaer. Motivasjonen er på topp, og jeg er veldig klar for å komme i gang, sier den påtroppende markedssjefen.

Powered by Labrador CMS