På bildet er ledergruppen i Snakk Kommunikasjon: (fra v.) Stian Barsnes-Simonsen, Vanda Aars, Camilla Kierulf Jørgensen, Ivar Steen-Johnsen, Karoline Smådal og Nils Ketil Andresen.
Ledergruppen i Snakk Kommunikasjon: (fra v.) Stian Barsnes-Simonsen, Vanda Aars, Camilla Kierulf Jørgensen, Ivar Steen-Johnsen, Karoline Smådal og Nils Ketil Andresen.

Nordic Screens skifter navn til Snakk Kommunikasjon AS

– Navneskiftet er en milepæl for oss og gir grunn til å feire, sier daglig leder.

Publisert

Nordic Screens skifter navn og går for en identitet, som ifølge dem selv, er kort, norsk og lett å huske: Snakk Kommunikasjon AS.

– Navneskiftet er en milepæl for oss og gir grunn til å feire. Vi har holdt på med viktig og engasjerende innhold siden 2014 til de som har forlatt de tradisjonelle mediene. Det er jo en liten evighet, så fort som utviklingen går, sier daglig leder Nils Ketil Andresen, i en pressemelding.

Nordic Screens begynte som et YouTube-nettverk. Snakk Kommunikasjon har i dag 20 ansatte og holder til i Nydalen i Oslo. Selskapet har i tillegg til ledelsen og produksjonsavdelingen to målgruppespissede avdelinger.

Andresen påpeker at unges mediebruk har satt standarden for de fleste voksne.

– Hvilke virksomheter er det egentlig i dag som ikke trenger å tenke i nye baner? Som ikke trenger vertikal video? Som ikke trenger å forholde seg til påvirkere og som ikke trenger å fornye seg?

Powered by Labrador CMS