Camilla Paludan Johansen er ansatt som ny radiorådgiver i P4.

Hun er ny radiorådgiver i P4

P4 henter Camilla Paludan Johansen fra RED Media.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I februar ble det kjent at P4 har ansatt Cassandra Bakketeig Thomassen som ny radiorådgiver. Nå er det klart at hun får følge av Camilla Paludan Johansen.

I en pressemelding opplyses det at Johansen har lang fartstid fra mediebransjen og erfaring innenfor både rådgivning, planlegging og salg. Hun har jobbet i Discovery Networks Norway og i distribusjonsselskapet Nordic Wold før hun i flere år har vært broadcast rådgiver i RED.

Hun gleder seg til å begynne i radiobransjen.

- Jeg tror at de erfaringer og den kunnskap og kompetanse jeg har opparbeidet meg i RED og andre mediebedrifter gjør meg godt rustet til arbeidet som rådgiver i P4. Spesielt ser jeg frem til å jobbe sammen med faglig dyktige og ambisiøse kolleger, sier Johansen i meldingen.

Kundedirektør i P4-gruppen, Birgitte Løvaas, sier Johansen var godt kjent for P4 fra før på grunn av det tette og gode samarbeidet P4 har med RED Dentsu X. Hun ser hun derfor frem til å få Johansen på laget.

- Vi opplever Camilla som spesielt imøtekommende, profesjonell og løsningsorientert, og med hennes bakgrunn fra TV-bransjen og nå som planner i audioavdelingen hos RED har hun et solid utgangspunkt som radiorådgiver hos oss, sier Løvaas.

Både Bakketeig Thomassen og Johansen begynner som radiorådgivere i P4-gruppen 6. april.

Powered by Labrador CMS