Med sin nye reklame vil de vise at superhelter ikke bare kjemper mot monstre i verdensrommet. De må og føre timene sine.
Med sin nye reklame vil de vise at superhelter ikke bare kjemper mot monstre i verdensrommet. De må og føre timene sine.

PowerOffice med ny kampanje – tar turen ut i verdensrommet

– I motsetning til hva mange tror, består ikke superhelters hverdag bare av å redde verden fra intergalaktiske monstre.

Publisert Sist oppdatert

– Vi ønsker å sette produktet vårt i en litt annerledes kontekst, men som samtidig er svært relevant for folk flest. PowerOffice gir deg kanskje ikke superkrefter på ekte, men er nok minst like nyttig i arbeidshverdagen, sier direktør for forretningsutvikling i PowerOffice, Nebojsha Mihajlovski i en pressemelding.

Med dette universet ønsker PowerOffice å tydelig vise sin identitet og skape stoppeffekt. 

– Selv om de fleste i målgruppen ikke bedriver superheltvirksomhet, så er det jo en del likhetstrekk når det kommer til papirarbeid, sier rådgiver i Morgenstern, Nikolai Nordan Riibe i pressemeldingen.

– I motsetning til hva mange tror, består ikke superhelters hverdag bare av å redde verden fra intergalaktiske monstre. Timeføring, utlegg, og registrering av fravær er også en del av jobben, selv når den foregår i en galakse langt, langt unna. Årets kampanje er bokstavelig talt lenger ute enn noen gang, og for oss er det en fryd å få være med på denne reisen sammen PowerOffice og Nesko, sier kreativt team Torkild Jarnholt og Bjørnar Buxrud.

Film er produsert av Morgenstern selv og med Even Hafnor på regi. Produsenter har vært Martin Myhre og Yakob Dahl Changezi. VFX og spesialeffekter er det Gimpville og Torgeir Sanders som står bak.

For ordens skyld: KOM24 benytter tjenester fra PowerOffice.

Powered by Labrador CMS