I motsetning til de mange planleggerne som stadig gir ut bøker, mente Helge Svendsen at det var på tide at også en tekstforfatter tok steget inn i bokverdenen.

Tekstforfatter fra JCP PRAD gir ut Tinder-bok

For 10 år siden startet tekstforfatter Helge Svendsen et sosialt eksperiment på Tinder. Det resulterte i en bok som gir innsikt i singelliv og dating.

Publisert

Helge Svendsen, tekstforfatter i PR- og reklamebyrået JCP PRAD, ville finne ut om man kunne få tak i pannekakeoppskrifter på Tinder.

Det var utgangspunktet for Tinder-eksperimentet han startet på, og som han har jobbet videre med de siste årene. 

Resultatet ble boken «Den lille, store Tinderkokeboken – 21 forsøk på kjærlighet og pannekaker», som ble lansert forrige uke.

Sveip til høyre for pannekaker og innsikt

– Jeg har inntrykk av at mange plannere skriver og gir ut en innsiktsbok basert på all researchen de har gjort i løpet av sin karriere. Det virker som en uskrevet regel. Kanskje det er et krav for å kunne slippe inn i en eller annen hemmelig klubb vi andre i bransjen ikke vet om, sier Svendsen og fortsetter:

– Denne boken er i så måte også et eksperiment for å se om denne klubben faktisk eksisterer. Selv om jeg er tekstforfatter håper jeg dette ender opp med en invitasjon i postkassen min. Eller kanskje de bruker ugler. Faks? Jeg krysser uansett fingrene.

Foruten seks utvalgte Tinder-pannekakeoppskrifter, byr boken på innsikt i hvordan det er å være singel og date i Norge i 2024. 

Tross alt kjærleik

Boken er basert på Svendsens omfattende research og feltarbeid med målgruppen «singel» gjennom de siste ti årene. 

En av de sjarmerende kattillustrasjonene fra Helge Svendsens nye bok, som bringer et personlig og humoristisk preg til temaet kjærlighet.

I boken kan man lese om hans erfaringer med denne målgruppen, og den nybakte forfatteren håper dette kan gi inspirasjon til å ligge i hengekøyen i sommer og lese en litt annen type fagstoff.

– Jeg byr dessverre ikke på en eneste lekker graf eller modell i boken, men kan lokke med fine illustrasjoner av katter og personlig innsikt du kan stjele og slå i bordet med på ditt neste kundemøte. Eller kanskje ikke slå, det er tross alt kjærleik jeg skriver om. Innsikt du kan pjuske bordet med, sier Helge.

Boken er designet av Hanne Martinsen, illustrert av Sigrid Storesund og produsert av Sølvi Vestnes og Jæren Forlag.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS