Leder for merkevare i Hubify, Borghild Marie Kvale.
Ny leder for merkevare i Hubify, Borghild Marie Kvale.

Forlater Melvær&Co etter ni år - går til Hubify

Borghild Marie Kvale er klar for nye utfordringer i Hubify.

Publisert

Borghild Marie Kvale blir leder for merkevare i Hubify. Det betyr at hun forlater reklamebyrået Melvær&Co etter ni år.

– Det blir så klart rart etter så mange år på ett og samme sted. Man blir glad i både kunder og kollegaer. Men samtidig er det spennende å få ta del i å bygge noe nytt, og annerledes, sier Kvale til KOM24.

Har fulgt med

Hubify ble startet i 2021 av Fredrik Fornes, og holder til i Sandnes. I mai i år ble det også klart at de åpner kontor i Bergen.

– Jeg har fulgt Fredrik Fornes en stund, og sett hvor dyktige han og resten av gjengen i Hubify er på å utnytte potensialet i sosiale kanaler. Når de i tillegg ønsker å satse tungt på å bygge en solid grunnmur for merkevarene Hubify jobber med, var det gøy at de ville ha meg med på laget. Å komme inn i et selskap som er i rivende utvikling, og som jobber på litt nye måter, er motiverende, sier Kvale.

Hun skal primært jobbe med å legge den solide merkevaregrunnmuren for kundene deres, slik at stemmeleie og innhold fra disse henger godt sammen med bedriftens mål, verdier og ambisjoner. 

– I en tid der mange sloss om de beste hodene, handler dette i mange tilfeller om å gjøre kundene våre tydelige og synlige som attraktive arbeidsgivere, mens andre trenger hjelp til å bli tydelige i møte med kunder eller investormiljøer. Jeg skal lede prosessen med kundene på en måte som sikrer at det er de selv som er i førersetet for arbeidet, selv om de får hjelp av spesialister innen ulike kommunikasjonsfag.

– En organtransplantasjon

Kvale har allerede startet i jobben i Hubify, og er tydelig på hva som blir mest krevende fra start.

– Det som er mest utfordrende med å skifte jobb er helt klart nytt utstyr og nye rutiner. Jeg er av dem som opplever Macen min som en del av organismen, så det å skifte over til ny er på en måte som en organtransplantasjon. 

– Det mest spennende er å bli kjent med nye kunder, og farte rundt om i hele landet for å jobbe med dem.

Powered by Labrador CMS