Emilie Krogh Johannessen og Fredrik Baden.

Podimo styrker lydlaget

Henter Fredrik Baden og Emilie Krogh Johannessen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Danske Podimo som inntok det norske markedet i fjor sommer, styrker laget og ansetter Fredrik Baden og Emilie Krogh Johannessen.

Baden kommer fra Svarttrost hvor han jobbet som lyddesigner og var hovedansvarlig for lyd i produksjonsselskapet.

– Jeg er veldig glad for året jeg har hatt i Svarttrost Produksjoner, og er takknemlig for nå å bli med i Podimo, med den ambisjonen og arbeidslysten som kreves i podcastmarkedet i dag. Jeg er spesielt glad for at også Podimo ser både behovet og nytten av å ha lydteknisk kompetanse på huset. Jeg gleder meg ellevilt til å ta tak i nye utfordringer, forteller han i en pressemelding mandag.

Han har stått bak lydspakene til flere dokumentarer og større deler av lydguiden til det nye Nasjonalmuseet. I tillegg har han laget de tre siste Jo Nesbø lyddramaene som har toppet listene, hvor han nå er i gang med det fjerde.

– En liten smakebit

I tillegg henter Podimo Emilie Krogh Johannessen, som har jobbet som frilanser på produksjoner som «Burde vært pensum» fra NRK, samt «Bagateller» og «Janka og Marte» i Podimo. Hun har en bachelor fra LIPA (The Liverpool Institute for Performing Arts).

Innholdssjef Lina Tandberg Martens.

– Jeg tror vi bare har fått en liten smakebit på hva en lydfortelling kan være. Lydformatet har et enormt potensial og det er spennende å få være med Podimo i utviklingen av det, sier hun.

Innholdssjef Lina Tandberg Martens i Podimo, er glad for sine nye kollegaer.

– Dette er to skikkelig flinke folk. Emilie har vi blitt godt kjent med når hun har jobbet som frilanser hos oss, og Fredrik har imponert med sine evner til å skape helt unike lydunivers som hever lytteropplevelsen til neste nivå. De blir helt avgjørende når vi nå skal utvikle morgendagens underholdning for lyd, sier Lina

Powered by Labrador CMS