Lars Barreto Dønvold er journalistutdannet, men ville jobbe på den andre siden. MNå har han fått seg jobb ved byrådslederens kontor i Oslo.
Lars Barreto Dønvold er journalistutdannet, men ville jobbe på den andre siden. Nå har han fått seg jobb ved byrådslederens kontor i Oslo.

Lars vil at Oslos befolkning skal bli mer kjent med kommunen sin

– Jeg har virkelig fått en ny giv i rollen som kommunikasjonsrådgiver

Publisert

– For det første har jeg nå fått min første, faste jobb. Det i seg selv er stor stas for en kar som ble garantert at journalistutdanninga aldri ville gi noen trygghet. I tillegg så synes jeg det kommer til å bli vanvittig gøy å jobbe så nær makta i Norges hovedstad.

Det sier Lars Barreto Dønvold (27) til KOM24.

Han har fått sin første faste jobb og det er som kommunikasjonsrådgiver ved byrådslederens kontor.

Han har store ambisjoner i sin nye jobb.

– Min ambisjon er at Oslos befolkning skal bli enda bedre kjent med det viktige arbeidet byrådslederen og kommunen gjør for innbyggerne.

Dønvold er utdannet journalist fra OsloMet, i tillegg til studier i tyrkisk politikk og Midtøstens historie fra Istanbul.

Han har også utdanning i spansk og latinamerikansk språk, litteratur og kultur.

Før han fikk jobb hos byrådslederen i Oslo jobbet han hos Norsk Folkehjelp som kommunikasjonsrådgiver for avdelingen Utvikling og Humanitært samarbeid (UHS).

Der var hovedoppgaven å skape oppmerksomhet rundt avdelingens internasjonale arbeid, både på egne plattformer, men også gjennom medieinnsalg.

– Norsk Folkehjelp har vært en helt fantastisk arbeidsplass, hvor har fått brukt min erfaring som journalist, men også det internasjonale engasjementet som har vært med hele livet. I tillegg har jeg fått god venner, som vil vare livet ut.

Selv om han er journalistutdannet er det det å jobbe på den andre siden som har fristet han mest. Han ville finne ut hvordan det var å jobbe på den andre siden.

– Det har vist seg å være en ganske god match, og jeg har virkelig fått en ny giv i rollen som kommunikasjonsrådgiver, sier han.

Powered by Labrador CMS