Stine Walquist fra Starcom stikker av med prisen Performance Talent under Performance Award.
Stine Walquist fra Starcom stikker av med prisen Performance Talent under Performance Award.

INMA Performance Award:

Starcom har årets Performance Talent

Stine Walquist tildeles spesialprisen under årets Perfomance Award: –

Publisert Sist oppdatert

(EPICENTER OSLO, OSLO): Torsdag ettermiddag ble prisene i årets utgave av Performance Awards delt ut av bransjeorganisasjonen INMA. Med 43 finalister i åtte kategorier, ble det totalt delt ut fjorten metall, og i tillegg til INMA-styrets ærespris og vinner av spesialkategorien Performance Talent.

Slik begrunner juryen vinneren:

«Vinneren av Performance Talent viser god forståelse for oppgaven, både for scope og målsetninger gitt i caset. Personen har tatt egne forutsetninger for å ramme inn besvarelsen enda mer, og ender derfor på en løsning og strategi som viser svært god kunnskap for faget. Både kanalstrategi, estimert resultat og videre anbefalinger er løst på en så god måte at vinneren kjapt utpekte seg som er juryfavoritt».

En favoritt i juryen

Prisen går til Stine Walquist fra Starcom.

– Jeg har ikke forberedt å si så mye nå, men dette er veldig kult. Tusen takk, sa Walquist fra scenen da hun mottok prisen.

Denne kategorien er en spesialkategori for sisteårsstudenter og nye talenter i arbeidslivet. Denne delen av konkurransen er kun tilgjengelige for sisteårsstudenter (bachelor eller masterstudenter), eller nyansatte som er i sitt første eller andre år i arbeidslivet.

– Dette er en kategori som kan løfte frem unge talenter, som ofte ikke har så mange caser å vise til. Vi synes det er fint og viktig å vise deres talent og kunnskap i denne konkurransen, sier daglig leder i INMA, Camilla Grund.

Det er tett i toppen hvor RED dentsu X vinner et gull og to sølv, men Starcom tar med seg flest metaller hjem. Camilla Hallerakers byrå vinner ett gull, ett sølv og to bronser, og med Walquists seier sikrer seg den gjeve utmerkelsen «Performance Talent». Til daglig jobber hun som Performance Planner i Starcom og utpekte seg som en favoritt blant juryen da hun viste svært god kunnskap for faget i sin presentasjon.

Valør oversikt:

Vinnere Performance Awards
Selskap:Gull:Sølv:Bronse:
RED dentsu X12
Starcom112
HyperRedink1
Gjensidige Forsikring1
OMD1
Try Opt1
DNB1
Elg AS1
Carat1
Powered by Labrador CMS