Camilla Hager, byråleder i HvabeHager.

Julepraten:

Neste år skal hun bli bedre til å si «nei»

Camilla Hager vil være hardere i prioriteringene i 2024.

Publisert

KOM24 har stilt sju spørsmål til en rekke folk som jobber med kommunikasjon og markedsføring om året som har gått, og hva de gjør denne julen.

I dag er det byråleder i HvabeHager, Camilla Hager, som svarer i julepraten.

– Hva gjør du i julen?

– Inviterer til jul for første gang! Vi flyttet inn i hus i vår, og gleder oss til å endelig ha julaften hos oss i Trondheim. Utover det, håper jeg at jeg får plenty med søvn og tid til å lese bok foran peisen, både med og uten kidsa på fanget. 

– Hva står på middagsbordet på julaften?

– Ribbe, så klart. 

– Hva vil du anbefale andre å lytte til/smake på/lese/se eller høre denne julen?

– «Snøfall»! Ingenting er som barnlig juleglede på NRK. Ellers er «Skitbyen» en av de beste podcastene jeg har hørt i år, og «Stjålet fokus», «Den stille leieboeren» og «Quit. The power of knowing when to walk away» blant de beste bøkene. Og så, litt på siden kanskje, men: når du finner en sang du liker på Spotify, trykk på «Go to radio», så får den liste over sanger den tror du også vil like. Perfekt for deg som liker å oppdage ny musikk. 

– Hva er det morsomste du har opplevd dette året?

– Hvordan AI har tatt av og at «alle» vil at vi skal holde kurs om ChatGPT og tekstproduksjon. Det gikk så fort, det. Elsker å lære meg nye ting, så alt innen AI er gøy. 

– Hva skal du bli bedre til neste år?

– Klisjé å si, men shit la gå: Prioritere hardere og si mer nei, så jeg får brukt mer tid på de viktige og riktige tingene. Bortsett fra når KOM24 spør om hva jeg spiser til jul. Da sier jeg ja. :P 

– Hva er din spådom for kommunikasjonsbransjen i 2024?

– Det blir survival of the most flexible. Med AI-verktøy som utvikler seg i spinnvill fart, er det ingen av oss som vet hvordan bransjen ser ut. Men jeg tror med sikkerhet at de som ikke evner å henge med og tilpasse seg, vil tape. Og så vil det dukke opp mange muligheter for de som er frempå og griper dem. 

– Hva er ditt nyttårsforsett?

– Godt spørsmål. Har ikke et godt svar (ennå). Spør meg igjen når det nærmer seg! 

Powered by Labrador CMS