Tale Gjøvik kommer til Camilla Halleraker og Starcom på det femte forsøket
Tale Gjøvik kommer til Camilla Halleraker og Starcom på det femte forsøket

Tale Gjøvik forlater Los & Co etter bare ett år: – Kunne ikke takke nei til dette

– Vi har prøvd å få Tale som kollega hele fem ganger tidligere, sier hennes nye sjef.

Publisert Sist oppdatert

– Det var aldri planen at jeg skulle bytte jobb etter et knapt år hos Los & Co, men det handler rett og slett om at jeg ikke kunne takke nei til tilbudet fra Camilla og Starcom, sier Tale Gjøvik.

Starcom bekrefter at Tale Gjøvik fra desember går inn i ledergruppen og får ansvaret for noen av Starcoms viktigste kunder og samarbeidspartnere.

Gjøvik kommer fra rollen som Head of Content i Los & Co og har tidligere erfaring fra Filter Media og selskapene under Venture Factory, Finn.no, OMD og Opplysningen 1881.

– Jeg er veldig takknemlig for mulighetene jeg har fått de siste årene med arbeid innen journalistikk og innholdsmarkedsføring, men nå føltes det rett og slett riktig å gå tilbake til mine røtter i mediebyråverden, hvor jeg kan jobbe helhetlig og på tvers av alle grener, sier Gjøvik.

Camilla Halleraker, Byråleder i Starcom, bekrefter at de har prøvd å få fatt i Gjøvik flere ganger tidligere.

– Vi har prøvd å få Tale som kollega hele fem ganger tidligere, og endelig var timingen perfekt for begge parter, sier Halleraker..

Hun trekker frem Gjøviks erfaring fra både byrå og publisistsiden og et drivende engasjement for faget, som grunner for at de ville ha henne.

– Hun er en dame som kan, vil og tør. En dame som står for noe, som evner å få folk med seg og som vet å sikre samspill mellom data, kreativitet, media og innhold, sier Halleraker.

Powered by Labrador CMS