– Jeg har ikke hatt for vane å operere med nyttårsforsetter, men målet for de neste 12 månedene er å balansere familielivet med et hektisk yrkesliv, og å holde sykdomsdagene til familien på et minimumsnivå, sier Carina Olset.

Julepraten 2022:

Dette er det morsomste Carina Olset har gjort i år

– Det er det utvilsomt morsomste jeg har gjort i livet.

Publisert

KOM24 har stilt sju spørsmål til en rekke folk i kommunikasjonsbransjen om året som har gått, og hva de gjør denne julen.

I dag er det rådgiver i Corporate Communications, Carina Olset, som svarer i julepraten.

– Hva gjør du i julen?

– Jeg nyter hver eneste dag, hver eneste time i jula. I år skal vi være hjemme, og feire sammen med svigerfamilien min. Julaften er årets beste dag, og starter med lang og deilig frokost hvor det er om å gjøre å komme seg gjennom alle mulige hjemmelaga påleggsvarianter som rull, sild, røykalaks og eggesalat. For meg er den frokosten faktisk viktigere enn måltidet på kveldstid. Så følger vi på med Askepott, kirkebesøk, familietid, lek, godteri og selvsagt pakkeåpning.

– Hva står på middagsbordet på julaften?

– Jeg er vokst opp med pinnekjøtt, men har i voksen alder gått over til ribbe. Det er egentlig det samme for meg, tilbehøret er uansett det som avgjør om maten er vellykket eller ikke.

– Hva vil du anbefale andre å lytte til/smake på/lese/se eller høre denne julen?

– Jeg vil anbefale alle å lytte til hjertet sitt, og gjøre det som er riktig for deg. Og så er det en tid hvor vi alle har godt av å se litt ut, og hjelpe andre der vi kan. Det er tøffe tider for veldig mange, og hjertevarme har vi alle nok av.

– Hva er det morsomste du har opplevd dette året?

– Å gifte meg med Tor Øyvind. Det er det utvilsomt morsomste jeg har gjort i livet.

– Hvilke tre bransjeuttrykk er du mest lei av, og hvilke tre tror du vil prege 2023?

– Jeg har ikke rukket å bli lei etter et drøyt kvartal i bransjen. Men jeg tror dessverre at Putin, strømkrise og renteheving er ord vi på alle måter må forholde oss til også i 2023.

– Hva er din spådom for kommunikasjonsbransjen i 2023?

– Tidene vi lever i forandrer seg stadig, og jeg tror det viktigste i 2023 er å ha et sett tydelige verdier som er ufravikelige. I et samfunns- og ikke minst mediebilde som er i endring, hvor hvem som helst kan ta plass eller lage sin egen talerstol, tror jeg etterrettelighet og nøyaktighet fortsatt blir viktig for oss som jobber med kommunikasjon. Også tror jeg ledere som mestrer formidling, både til egne ansatte og utad, kommer til å fortsette å styrke sitt konkurransefortrinn.

– Hva er ditt nyttårsforsett?

– Jeg har ikke hatt for vane å operere med nyttårsforsetter, men målet for de neste 12 månedene er å balansere familielivet med et hektisk yrkesliv, og å holde sykdomsdagene til familien på et minimumsnivå. Og så håper jeg at jeg i 2023 fortsetter å lære i min nye rolle, får nye og spennende arbeidsoppgaver og at jeg kommer ut på andre siden som en tryggere og mer leken kommunikatør.

Powered by Labrador CMS