Catriona Loughran er ny kommunikasjonssjef for Hurtigruten Group,
Catriona Loughran er ny kommunikasjonssjef for Hurtigruten Group,

Hurtigruten Group får ny kommunikasjonssjef

– Jeg gleder meg virkelig til å bli en del av Hurtigruten-konsernet, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Catriona Loughran er ny kommunikasjonssjef for Hurtigruten Group, opplyses det om i en pressemelding fra selskapet.

Hun vil få et spesielt ansvar for kommunikasjon på gruppenivå.

– Jeg gleder meg virkelig til å bli en del av Hurtigruten-konsernet. Med de svært ambisiøse målene for videre vekst og den enorme satsingen på bærekraft, er dette en utrolig spennende tid å bli med på seilingen, sier Loughran i meldingen.

Den nye kommunikasjonssjefen kommer opprinnelig fra Nord-Irland, og har de siste årene jobbet med internasjonale medierelasjoner i Flyktninghjelpen. Hun har også bakgrunn som journalist og fra jobber for ulike bistandsorganisasjoner verden over.

Slutter etter åtte år

I meldingen står det også at Hurtigruten Group har spisset de ulike delene av konsernet og opprettet to nye enheter: Hurtigruten Norge, som skal drive rutetrafikken mellom Bergen og Kirkenes – og Hurtigruten Expeditions, som skal drive den internasjonale ekspedisjonscruise-virksomheten.

Tidligere har KOM24 omtalt at det er Rune Thomas Ege som blir kommunikasjonssjef for i Hurtigruten Expeditions.

Loughran starter i sin nye jobb 1. juni, og vil jobbe tett med konsernsjef Daniel Skjeldam, i tillegg til de ansvarlige for kommunikasjon i henholdsvis Hurtigruten Norge og Hurtigruten Expeditions.

Samtidig opplyses det også om at Anne Marit Bjørnflaten, som i dag er direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Hurtigruten Norge, etter nesten åtte år har valgt å slutte i selskapet. Hun fortsetter i jobben til over sommeren.

Powered by Labrador CMS