Cecilie Y. Kvam er hentet inn som ny Art Director og Sheida Charlotte Pakzamir er ny prosjektleder.
Cecilie Y. Kvam er hentet inn som ny Art Director og Sheida Charlotte Pakzamir er ny prosjektleder.

NXT opplever stor vekst og skalerer opp med ny AD og prosjektleder

Byrået er på en spennende utviklingsreise som krever både flere folk og ny kompetanse, sier byråleder.

Publisert

Så langt denne måneden har NXT Oslo allerede hentet inn to nye forsterkninger. Cecilie Y. Kvam er hentet inn som ny Art Director og Sheida Charlotte Pakzamir som ny prosjektleder.

NXT er på en spennende utvikllingsreise som krever både flere folk og ny kompetanse. Cecilie og Sheida er en perfekt match i denne sammenheng, og det vil komme flere gode nyheter fra denne fronten utover høsten, sier byråleder Erik Johnsen.

NXT har nye kunder, prosjekter, og forretningsområder.

– Og i tillegg en «butikk» som heldigvis går godt, og da er det deilig å kunne ekspandere med flere ansatte som dekker disse behovene, forklarer han.

Et nytt kapittel

Kvam stiller med ti års erfaring som redaksjonell designer i forlagsbransjen, og som AD designer og ansvarlig for konsept- og merkevare-utvikling i Mvh de siste årene. Nå skal hun styrke NXT innen design og konseptutvikling.

Med tanke på de endringer og den utviklingen NXT har hatt de siste årene passer profilen til Cecile helt perfekt. Å jobbe med kunde og konseptutviklingen i grensesnittet mellom konsulentene og designavdelingen, er jeg sikker på at hun vil utgjøre en stor forskjell for våre kunder. I tillegg er hun en skikkelig bra dame som vil bidra til å løfte NXT-kulturen til enda ett nytt nivå, sier Johnsen.

Og Kvam gleder seg til nye utfordringer.

– Det er en annen kundeportefølje enn jeg er vant med. Men igjen, det handler om historiefortelling, så det er bare et nytt kapittel med nye historier som skal fortelles – og det blir veldig bra!, sier hun på byråets hjemmesider.

En perfekt profil

Byrået var også på utkikk etter en ung og fremadstormende person med digital forståelse, og fant dette i prosjektleder Sheida Charlotte Pakzamir.

– Jeg er en person som liker å være rundt mennesker og foretrekker å jobbe i team. Struktur og orden i hverdagen er noe jeg setter svært høyt, og jeg ser på enhver utfordring som en mulighet til å lære noe nytt. Folkene i NXT har tatt meg godt imot og jeg ser frem til en spennende reise med flinke og hyggelige mennesker, sier hun.

Hun har en masterutdannelse i Brand and Communications Management fra Copenhagen Business School, og en bachelorgrad i kommunikasjonsledelse fra BI Bergen.

– Hun fanget oppmerksomheten vår etter første samtale, og vi fant fort ut at hun er en perfekt profil, både med tanke på utdannelse, kompetanse og personlighet. Hun skal jobbe med prosjektledelse på tvers av kunder sammen med rådgivere, så nå vil vi alle få kjenne på hennes struktur og nøyaktighet og bli «strammet» opp hvis vi ikke gjør som planlagt. Vi er superglade for å få henne med på NXT-laget», sier en fornøyd byråleder.

Powered by Labrador CMS