Henrik Nilssen Dale har fått jobb i Pressure.

Pressure utvider og ansetter Henrik Nilssen Dale: – Jeg gleder meg

– Jeg tar med meg mye kunnskap og erfaring fra en næring som er krevende å forstå for mange, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Henrik Nilssen Dale starter som digital helserådgiver og kreativ leder hos Pressure, opplyses det om i en pressemelding.

Dale kommer fra stillingen som sjef for digital kommunikasjon og sosiale medier i Roche. Han har blant annet tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Høyre, og var med å etablere Høyres egne digitalavdeling.

– Jeg gleder meg veldig til å starte i Pressure og være med å bygge opp helsesatsingen. Tiden i Roche har vært veldig bra og jeg har vært heldig som har jobbet i verdens største bioteknologiselskap. Jeg tar med meg mye kunnskap og erfaring fra en næring som er krevende å forstå for mange. Nå gleder jeg med til å jobbe mer spisset med politikk og digital kommunikasjon på vegne av flere spennende kunder, sier Nilssen Dale.

Med Henrik Dale på laget teller Pressure nå fem rådgivere og skal sammen med eier Kruse Larsen satse stort på helsefeltet.

I høst ansatte blant annet Kruse Larsen Mette Nilstad som seniorrådgiver innen helse.

– Vi ser et stort marked for digital kommunikasjon, posisjonering og påvirkning i sosiale medier i helse- og legemiddelmarkedet. Jeg er utrolig glad for at vi har fått med oss Henrik i denne satsingen. Han har en unik bakgrunn, med erfaring fra politikken og helsenæringen, og er en dyktig digitalrådgiver, sier administrerende direktør Celine Gran.

Gran forteller i meldingen at de ser at det er en stor etterspørsel etter tjenestene og kompetansen de tilbyr.

– Det er jo ekstra positivt i et år som dette. Vi har store planer fremover og gleder oss til vi blir enda fler, sier Gran.

Pressure er et kommunikasjonsbyrå som er spesialisert på digital politisk påvirkning. Byrået er eid av Kruse Larsen i Norge og Reform Society i Sverige, og opererer med åpne kundelister.

Powered by Labrador CMS