Forfatter, musiker og markedsfører Christelle Ravneberget har takket ja til stillingen som kommunikasjonsrådgiver i kommunikasjonsbyrået Nova Vista.
Forfatter, musiker og markedsfører Christelle Ravneberget har takket ja til stillingen som kommunikasjonsrådgiver i kommunikasjonsbyrået Nova Vista.

Christelle Ravneberget blir kommunikasjonsrådgiver i Nova Vista

Har allerede har fått bryne seg på traktorer, et av verdens største it-selskaper og en teaterkunde.

Publisert Sist oppdatert

Det melder byrået selv i en pressemelding.

Ravneberget som er utdannet tekstforfatter fra Westerdal, som har sertifisering i digital markedsføring og en skjønnlitteratur utgivelse på Aschehoug i bagasjen, sier hun allerede er godt i gang med oppgavene i Ahead-byrået Nova Vista.

– Det å jobbe med PR og innholdsmarkedsføring er ikke nytt for meg, men derimot er det å jobbe i byrå nytt, sier hun i pressemeldingen.

Siden begynnelsen av mai har Ravneberget jobbet seg inn i stillingen som kommunikasjonsrådgiver, der hun allerede har fått bryne seg på traktorer, et av verdens største it-selskaper og en teaterkunde for å nevne noe.

– Det som er så gøy er mangfoldet i byråets kunder. Jeg får muligheten til å utvikle meg profesjonelt samtidig som arbeidsmiljøet og kollegene er strålende, sier hun.

Petter Gjelsnes, leder for PR og innhold i Nova Vista, sier han er glad for den nye stjernesigneringen.

– Ravneberget passer perfekt inn i vekststrategien til Nova Vista. Hun er erfaren, kreativ, dyktig og selvgående. Akkurat sånne vi trenger for styrke og sikre vekst i byråets videre satsning innen PR og innholdsmarkedsføring, sier han i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS