Fra venstre: Christian Berthelsen, Merete Willumsen Haugå og Thomas Dennis.

XR ansetter ny byråleder

Merete Willumsen Haugå (46) blir byråleder for XR og starter i jobben 1. november.

Publisert

Haugå har i den siste tiden jobbet som selvstendig merkevare- og kommunikasjonskonsulent, men mest kjent er hun nok for de 16 år hun jobbet som marketingsjef i Hennig-Olsen Is. 

Haugå har også jobbet mange år som konsulent i flere av de største og mest toneangivende branding-, design- og kommunikasjonsbyråer i Paris hvor hun brynet seg på sterke merkevarer som Nestlé, Sun, Cadbury, Hollywood, Winston, Camel, Brise, Colgate Palmolive, Henniez, San Pellegrino med flere.

– Først og fremst gleder jeg meg til å bli kjent med alle XR-ansatte og få bruke min opparbeidede kompetanse til det fulle. XR er et fremoverlent byrå som omfavner endring og formelig oser av agilitet. Kreativitet og energi preger kulturen, og jeg ser frem til det vi skal skape sammen for både bedriften og våre kunder, sier Haugå i en pressemelding.

Ansettelse av byråleder er et strategisk veivalg for XR, opplyser de.

– Vi har opplevd god fart, og trenger å styrke og tilpasse oss slik at vi kan gripe mulighetene vi ser i horisonten. Med Haugå som byråleder stiller vi med sterk faglig tyngde som våre kunder og ansatte vil nyte godt av, og som vil bidra til at vi stiller med et ekstra gir i kampen mot konkurrentene våre, sier Thomas Dennis, eier og arbeidende styreleder i XR.

XR Visuell kommunikasjon har hovedkontor i Søgne, like utenfor Kristiansand.

Powered by Labrador CMS