Høyre-leder Erna Solberg og Peder Egseth. Så snart Karantenemnda fatter en beslutning, blir han sentral i NHOs mediehåndtering.

Tidligere statssekretær Peder Egseth til NHO

NHO styrker kommunikasjonsarbeidet: Egseth blir sentral i mediehåndteringen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg gleder meg til å jobbe for norsk næringsliv sammen et solid lag i NHO og bruke den kompetansen jeg har fra politikk og finans til å gjøre det enklere og mer lønnsomt å skape flere jobber, kutte klimagassutslipp og realisere gode ideer i bygd og by. Det er tross alt arbeidsfolk og bedrifter som finansierer skolene, eldreomsorgen og fylkes- og motorveiene, for å nevne noe, sier Peder Egseth i en pressemelding onsdag.

Han blir sentral i mediehåndteringen til landets største interesseorganisasjon for bedrifter. Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er stemmen til over 30.000 medlemsbedrifter med totalt nesten 600.000 årsverk.

Karantenemnda avgjør når han starter

Egseth har tidligere vært politisk rådgiver i både Utenriksdepartementet og ved Statsministerens kontor. 34-åringen har også erfaring som politisk rådgiver og pressesjef for Høyre på Stortinget og som analytiker i Danske Bank.

– I min nye jobb i NHO skal jeg ha tett kontakt med pressen over hele landet, regionkontorene og ledergruppen i NHO. Jeg ser frem til å starte så raskt Karantenenemda har tatt sin beslutning.

Egseth starter som senior kommunikasjonsrådgiver med særlig ansvar for presse så raskt som mulig, og etter beslutning fra Karantenemnda.

Christian Chramer, områdedirektør for Kommunikasjon, samfunn og region i NHO, gleder seg stort til å få Egseth på laget.

– Dette er en stjernesignering for NHO. At vi tiltrekker oss så erfarne folk er et tegn på vår posisjon. Vi har over tid bygget opp et sterkt kommunikasjonsteam, og Peder vil styrke et allerede sterkt lag. Han har bred erfaring fra politikk og kommunikasjon, og har jobbet svært tett på media. Peder blir avgjørende for å sikre synlighet for de viktigste sakene for NHOs medlemmer.

Powered by Labrador CMS