Mari Hagerup blir kommunikasjonssjef i Orkla Health.

Mari Hagerup går fra Nortura til Orkla

Blir kommunikasjonssjef i Orkla Health.

Publisert Sist oppdatert

Mari Hagerup blir kommunikasjonssjef i Orkla Health. Hun forlater dermed Nortura, der hun har jobbet siden 2020.

Hagerup beskriver jobben i Orkla som spennende og rik på muligheter.

– Orkla Health er et globalt selskap med store vekstambisjoner, som forvalter en viktig portefølje og er tilstede i mange land. For meg innebærer dette nye ansvarsområder, og et samlet og overordnet ansvar for kommunikasjonen internt og eksternt, skriver hun til KOM24. 

Hun legger til at det er et privilegium å få være med å sette sitt preg, og at hun gleder seg til å ta fatt på jobben.

– De neste månedene skal jeg først og fremst bli kjent med selskapet, organisasjonen og menneskene som jobber der. Jeg tror nok helt sikkert det blir en del reising for å si hei og lære alt og alle å kjenne. Deretter skal vi forme en vei for kommunikasjonsarbeidet.

Hagerup beskriver sin egen erfaring som bred og sammensatt. Den spenner fra lokale prosjekter til strategier i store internasjonale organisasjoner.

Nå ser hun fram til å få en ganske allsidig rolle i Orkla Health.

– Det har vært omdømmebygging og pr-strategier i den ene enden av skalaen og krisehåndtering i den andre. Nå får jeg brukt hele spekteret og samtidig åpner jeg igjen døra til helsefeltet, som jeg var veldig tett på i jobben som journalist i sin tid. Helse er viktig for mange mennesker, også for meg.

Samtidig er det litt rart å forlate Nortura.

– Nortura er et bra sted med mange dyktige mennesker, og det å bytte jobb er alltid rart på sitt vis. Man forlater prosjekter, prosesser og personer man har brukt mye tid på og blitt glad i, samtidig som man skal inn i noe nytt og spennende.

Hagerup har noen klare tanker om hva hun skal jobbe med i Orkla. Selskapet har en stor helse-enhet som gjør en viktig jobb, vektlegger hun.

– Mange kjenner produktene mer enn selskapet. Nå må vi gjøre en jobb for å sette oss mer på kartet. Jeg ser frem til videre jobb i Orkla-systemet, som er profesjonelt og solid.

 

Powered by Labrador CMS