F.v. Christopher Vonheim, Sissel Skogly og Monica Michelsen.

OCC ruster opp markeds- og kommunikasjons-teamet

Monica Michelsen og Christopher Vonheim blir en del av Oslo Chamber of Commerce.

Publisert

– Jeg er veldig glad for å få Christopher og Monica med på laget! De har perfekt kompetanse for den veien vi har startet på, sier Commercial Director i Oslo Chamber of Commerce (OCC), Sissel Skogly.

– Vi fornyer oss

I en pressemeldingen opplyses det om at Monica Michelsen og Christopher Vonheim er hentet inn til markeds- og kommunikasjons-teamet.

– Vi fornyer oss, og ruster opp med kompetanse på kommunikasjon og utvikling av vårt medlemstilbud. Vi skal forsterke vår posisjon som en aktuell, relevant og fremoverlent medlemsorganisasjon som skaper verdi for medlemmene våre og gjør internasjonal handel enkelt, trygt og tilgjengelig for alle.

OCC er en medlemsorganisasjon for norske bedrifter, og har eksistert siden 1908. Organisasjonens hovedfokus er å gjøre det enklere å drive internasjonal handel gjennom nettverksbygging, kompetanseheving og rådgiving, og er en del av verdens største næringslivsorganisasjon, International Chamber of Commerce.

– Et viktig oppdrag

– Jeg kunne umulig la muligheten gå fra meg. Å få jobbe i skjæringsfeltet internasjonal handel, medlemmer og kommunikasjon treffer rett i både eget interessefelt og kompetanse. OCC er dessuten en del av et unikt internasjonalt nettverk jeg gleder meg til å bli kjent med og ta del i, sier Michelsen.

Hun har tidligere jobbet for blant andre IKT-Norge, Forleggerforeningen, TRY Råd og Norsk-Ukrainsk handelskammer, og er utdannet medieviter med fordypning i visuell kultur og sosialantropologi fra NTNU.

Vonheim er utdannet økonom og har blant annet erfaringer fra reiseliv, start-ups og sjømatindustrien.

- OCC har en veldig spennende historie, og et viktig oppdrag som det er givende å være en del av. Å hjelpe bedrifter med internasjonal handel, samt sørge for at medlemmene våre får et godt utbytte av det internasjonale nettverket vårt er viktige fokusområder fremover, sier han.

Powered by Labrador CMS