F.v. (øverst) kreativ prosjektleder Erik Rydning og markedssjef Marte Aarland Nyhus i Podimo er rigget og klar for podkastfestival. En rekke kjente podkastprofiler sender live fra den spesialdesignede glassboksen i Oslo. F.v. Iselin Guttormsen, Vita Mashadi og Wanda Mashadi, Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen, Cecilie Ramona Kåss Furuseth, Niklas Silseth Baarli og Benjamin Baarli Silseth og Tuva Fellman.

Podimo arrangerer podkastfestival i spesialdesignet glassboks

– Når kunder tør å bruke utendørs på innovative og kreative måter, så finnes det nesten ingen begrensninger.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en unik anledning til å bringe podkastformatet nærmere publikum og skape en autentisk opplevelse av produksjonsprosessen, sier markedssjef i Podimo, Marte Aarland Nyhus i Podimo, i en pressemelding. 

Podimo og markedssjef Marte Aarland Nyhus, inviterer til podkastfestival i Oslo.

I en spesialdesignet glassboks i Oslo sentrum arrangeres podkastfestivalen hvor forbipasserende får muligheten til å oppleve noen av landets mest populære podkastprofiler og kjente gjester.

Festivalen begynner tirsdag og varer fram til fredag denne uken. Men boksen blir stående ut lørdag og åpner opp for at forbipasserende kan teste boksen som podkaster. 

Få begrensninger

Det var Clear Channel-selgeren Jens Thomassen som fikk ideen om å lage et live podkast studio. Den fikk han fra et annet lydcase Clear Channel hadde gjennomført for en kunde, og tok med seg ideen videre og spilte den inn til Dentsu og Podimo. 

Leder for Create-avdelingen i Clear Channel, Isabel D. Brodtkorb, er en av flere som er ansvarlig for løsningen som nå blir satt opp live på Jernbanetorget.

Det blir live podkast med en rekke kjente profiler denne uken.

– Det er veldig gøy at Dentsu og Podimo er de første som velger en løsning som ikke er gjort i Norge før. Når kunder tør å bruke utendørs på innovative og kreative måter, så finnes det nesten ingen begrensninger på hva vi kan få til sammen, sier Brodtkorb.

 Vil engasjere på en ny måte

 I løpet av festivalen skal kjente podkastprofiler spille inn sine episoder i en glassboks som er plassert utenfor sentralbanestasjonen i Oslo. 

Forbipasserende får sjansen til å se og høre på blant andre Iselin Guttormsen, Henrik Thodesen, Jannecke Weeden, Anita Krohn Traaseth, Peder Kjøs og Kathrine Sørland, som alle vil delta og bidra til en ny opplevelse for alle besøkende og forbipasserende. 

 Nyhus forklarer at de ønsker å engasjere folk på en ny og innovativ måte og samtidig øke oppmerksomheten rundt lydformatet som helhet.

 

Powered by Labrador CMS