OSLO, NORGE 20200408. 
Logo til Røde Kors i lokalene på Grønland
Foto: Berit Roald / NTB
OSLO, NORGE 20200408. Logo til Røde Kors i lokalene på Grønland Foto: Berit Roald / NTB

Vant et år med gratis utendørsreklame

– Denne synligheten vil føre til at enda flere kan få besøk av en frivillig med sin firbente gledesspreder, sier Kristin MacBeath i Røde Kors.

Publisert

De siste årene har Clear Channel gitt bort reklameplass til en veldedig organisasjon i julegave. Før jul oppfordret utendørsreklamegiganten frivillige organisasjoner til å søke om støtten.

Lokale helter er en kreativ konkurranse der en veldedig organisasjon vinner eksponering i Clear Channels digitale flater til en verdi av to millioner kroner.

Nå er det kjent at det er Røde Kors som vant frem, og deres tilbud Besøksvenn.

Dette skriver Kreativt Forum.

– For Røde Kors Besøksvenn med hund betyr det enormt mye å vinne denne konkurransen. Vi har alltid behov for synlighet, og på den måten rekruttere nye frivillige. Denne synligheten vil føre til at enda flere kan få besøk av en frivillig med sin firbente gledesspreder, sier Kristin MacBeath i Røde Kors.

Juryen begrunner tildelingen slik:

«Røde Kors Besøksvenn med hund kan via sine frivillige bidra til å bringe glede i hverdagen til noen som trenger det litt ekstra. Med et sjarmerende materiell som skaper høy oppmerksomhet og et tydelig kampanjemål for året, er det ingen tvil om at kampanjen vil lyse opp hverdagen til mange i året som kommer. Vi gleder oss til å se den endelige løsningen på Clear Channels flater i løpet av 2021.»

I årets jury satt Tekstdoktor Christine Calvert, Christina Sørensen i Wavemaker, Siv Trælvik Breien i McCann, Anna Hvinden i MFO, Christoffer Stenholt i We Are Live, Sverre Vinje i Carat og Peder Normann Aarum i Clear Channel.

– Det betyr ekstra mye å vinne når vi kan hjelpe Røde Kors med å nå ut til enda flere mennesker som trenger en labb å holde i og en ragg å kose med. Det er det mange som virkelig trenger nå. Tusen takk til juryen og Clear Channel også, for å støtte Røde Kors og besøksvenn med hund. Vi logrer stolt, sier kreatørene Kim Amundsen og Atle Mosling i McCann, som står bak «Besøksvenn med hund».

Powered by Labrador CMS