Eirik Riibe og Fredrik Hagelund.

Concept Communication skal lage Norges største byfest

– Håper vi kan «booste» næringslivet i sentrum igjen, sier prosjektansvarlig Fredrik Hagelund.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Oslos handel- og næringsliv inviterer til folkefest 22.-26. september, og har valgt Concept Communication som sitt byrå for å lede gjennomføringen av Oslo Byfestival.

– Alle som kommer på Oslo Byfestival kan forvente en folkefest med mye underholdning og aktiviteter. Vi vil skape innhold for alle målgrupper på tvers av hele byen. Arrangementet strekker gjennom hele byen og alle kjøpesentrene i sentrum, sier prosjektleder Fredrik Hagelund i Concept Communication til KOM24.

Han ble en del av Concept Communication i juni etter ni år i festival- og arrangementsbransjen, og var tidligere en del av Lund Gruppen Arrangement i stillingen senior prosjektleder.

Han har også holdt en egen arrangementsportefølje med flere av landets største arrangementer og festivaler.

– Oslos handel- og næringsforeninger kontaktet oss med et ønske om å skape ett felles arrangement av og for Oslos befolkning i forbindelse med gjenåpningen av Oslo. Resultatet ble Oslo Byfestival – hovedstadens første fullverdige byfestival, sier Fredrik Hagelund i Concept Communication, i en pressemelding torsdag.

Vil lage Norges største byfest

I juli landet Hagelund avtalen om å skape hovedstadens første fullverdige byfest.

-Det er gøy å kunne bruke tidligere erfaring til et så positivt arrangement. Med Oslo Byfestival håper vi å «booste» næringslivet i sentrum igjen, og ikke minst skape masse gode opplevelser for de som bor her.

Visjonen er å lage Norges største byfest.

Eirik Riibe fra Strøksforeningen Karl Johan, forteller at de så etter et byrå med lang erfaring, og som kunne levere bred kompetanse innenfor alle ledd av prosjektet.

– Dette var viktig for oss da vi hadde kort tid og det er mange detaljer som må på plass i forbindelse med et slikt arrangement.

Powered by Labrador CMS