Skiensgutten, Nathaniel Ottersen, har kapret seg rollen som ny Ung-ambassadør hos DNB.

Nathaniel (22) er DNBs nye Ung-ambassadør

– Jeg er ikke noen økonomiekspert, men det tror jeg er en god ting.

Publisert Sist oppdatert

I høst meldte Levi Try overgang fra DNB Ung til en fast stilling i DNBs markedsavdeling. Det tomrommet er nå fylt med Nathaniel Ottersen fra Skien.

Det melder DNB i en pressemelding.

Ottersen omtaler seg ikke som noen ekspert på økonomi, men ser på det som en fordel når han nå trer inn i den nye rollen som Ung-ambassadør for DNB.

– Jeg har spart i BSU og litt i fond, men det betyr ikke at jeg kan så mye. Hvis jeg ikke skjønner hva folk prater om når de snakker om økonomi, nikker jeg bare og sier, «og rentene er høye om dagen, eller?». Det pleier heldigvis å funke, forteller Ottersen.

DNB Ung-ambassadørene deler erfaringer rundt økonomi og sparetips primært på Instagram til andre i samme aldersgruppe. I dag teller DNB Ung-kontoen over 30 000 følgere. Connie Lunde, som er andre halvdel av DNB Ung-duoen, gleder seg til å fortsette Ung-eventyret sammen med Nathaniel.

– Det er veldig gøy å få med Nathaniel på laget, vi klaffa liksom med en gang, forteller Lunde.

Nathaniel er nylig ferdig med utdanning sin som tekstforfatter på Høgskolen i Kristiania, Oslo. Planen hans er å ta med seg mye av kreativiteten derfra til den nye jobben sin som Ung-ambassadør.

– Studieløpet mitt var morsomt med mye øving i å jobbe kreativt. Det tror jeg blir en fin bakgrunn ha med når jeg skal begi meg ut på å lage innhold for DNB Ung, avslutter han.


Powered by Labrador CMS