Kristin Antonsen Brenna og Henrik Geelmuyden begynner i Corporate Communications på nyåret.
Kristin Antonsen Brenna og Henrik Geelmuyden begynner i Corporate Communications på nyåret.

Kristin Antonsen Brenna blir ny rådgiver i CC

Kristin Antonsen Brenna, tidligere byrådssekretær for finans i Oslo kommune for Miljøpartiet De Grønne, går over til rådgiverbransjen.

Publisert Sist oppdatert

– Kristin har vært med på å drive Oslos omfattende satsning på energiomstilling og utslippskutt. Det har ikke bare vært som en tur i Botanisk hage. Hennes unike erfaring og kunnskap blir gull verdt for oss og våre kunder, sier Håkon Mathias Rønning, én av CCs to managing partnere i en pressemelding.

I tillegg til posisjonene som byrådssekretær i Oslo kommune og erfaringen fra MDG og Zero, har Kristin Antonsen Brenna også jobbet som journalist i Dagbladet. 

Hun har en mastergrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Antonsen Brenna starter i CC 22. januar 2024.

– Årene som politiker i en av verdens mest klimaambisiøse hovedsteder har vært krevende og svært lærerike. Jeg har opparbeidet meg mye strategisk og praktisk erfaring med både kommunikasjon og bærekraft, og ser fram til å bistå CCs kunder i deres omstilling, sier Kristin Antonsen Brenna i pressemeldingen.

Til våren starter også Henrik Geelmuyden som ny konsulent i CC. 

Geelmuyden imponerte i sitt internship i selskapet høsten 2023, og vant over 70 andre søkere i konkurranse om konsulentstillingen. 

– Henrik imponerte stort da han jobbet hos oss i høst, både når det gjelder kvaliteten på det han gjorde og innsatsen han la ned. Vi er tuftet på hardt arbeid, så hos oss har innsats både for kunder og fellesskapet stor betydning. Vi gleder oss til Henrik starter i april, sier Rønning.

Henrik Geelmuyden tar en mastergrad i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo med spesialisering i politisk kommunikasjon og norsk politikk. 

Han har tidligere vært praktikant i Civita, og jobbet som reporter og skribent i Asker og Bærum Budstikke.

– Dette er drømmejobben! Jeg syntes det var kult å prøve meg i konsulentrollen da jeg var intern i høst. Det ga virkelig mersmak, sier Geelmuyden i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS