Daglig leder i Craft, Tom Henriksen (til venstre), og daglig leder i FFK, Espen Engebretsen.
Daglig leder i Craft, Tom Henriksen (til venstre), og daglig leder i FFK, Espen Engebretsen.

Craft signerer rekord­avtale med FFK

Avtalen er en av de største i moderne tid for Fredrikstad Fotballklubb, og sørger for at klubben vil bli kledd opp av Craft de neste fem årene.

Publisert

– Dette er en veldig bra avtale for oss og vi er stolte av å ha en så god partner på utstyr når vi tar steget opp i Eliteserien. Dette er en av flere avtaler vi har signert i år som er på et annet nivå enn vi har hatt tidligere, sier daglig leder i Fredrikstad Fotballklubb (FFK), Espen Engebretsen, i en pressemelding.

Fredag formiddag signerte han og daglig leder i Craft, Tom Henriksen, avtalen som sørger for at FFK vil bli kledd opp av Craft de neste fem årene.

– FFK er den klubben med størst markedsverdi vi har avtale med i Norge. Vi satser på fotball nå og har avtaler med klubber som Hammarby, IFK Gøteborg, Aalborg og belgiske Genk internasjonalt. I Norge blir FFK vår største fotballavtale, sier Henriksen.

Henriksen ramser opp tre grunner til at de ville signere med FFK.

– For det første tenker vi ren forretningsutvikling. FFK vil ta oss et steg videre rent kommersielt sett. For det andre må logoen vår forbindes med noe postivt for å utvikle merkevaren, det gjør FFK. Og den siste grunnen er rett og slett lokalpatriotisme. Det er så enkelt som at vi er FFK-supportere, sier Henriksen.

Det Råde-baserte selskapet er en av de største leverandørene av teknisk treningstøy innenfor kategoriene trening, løp, sykkel og langrenn. I tillegg satser de innen lagidrett, og stort sett innen alle idrettsgrener.

Powered by Labrador CMS